Kuvituskuva, jossa opiskelija haalareissa

Tilaa hakijan uutiskirje!

Harkitsetko tulevaisuuden koulutusalaasi ja hakemista opiskelijaksi yliopistoon? Haluatko lisätietoa yliopisto-opiskelusta, koulutuksista, uravaihtoehdoista sekä opiskelijan arjesta ja elämästä? Turun yliopiston hakijan uutiskirje on sinua varten!

6 - 8 kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessämme muistutamme sinua myös hakuajoista ym. tärkeistä päivämääristä ja tapahtumista sekä jaamme hakemiseen ja valintoihin liittyvää tietoa.

Tilaa uutiskirje 31.10. mennessä ja voita oma kampuspäivä!

Arvomme kaikkien 31.10. mennessä uutiskirjeen tilanneiden Turun yliopiston potentiaalisten hakijoiden kesken omien toiveiden mukaan räätälöidyn kampuspäivän voittajalle ja hänen yhdelle kaverilleen.

Kampuspäivä ja -vierailu kahdelle sisältää:

  • kotimaan bussiliput tai junaliput päiväjunassa Turkuun sovittuna päivänä (ma-pe) marras-helmikuussa 2023-2024
  • tutustumisen opiskelijamme kanssa kampukseen sekä vierailun voittajaa kiinnostavaan tiedekuntaan tai/ja koulutusohjelmaan
  • lounaan ja päiväkahvit kampuksella / opiskelijaravintolassa sekä kotimatkaeväät

Palkinto ei sisällä majoitusta. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla. Arvonnan voittajan tulee 2 vkon sisällä ilmoittaa, aikooko käyttää voittonsa. Mikäli hän kieltäytyy, arvotaan uusi voittaja. Jos arvonnan voittaja on jo Turun yliopiston tutkinto-opiskelija tai henkilökuntaa, päävoitto arvotaan myös uudelleen.

Turun yliopiston viestinnällä on oikeus julkaista voittajan etunimi, kuvata voittajaa ja hänen kaveriaan kampuspäivänä sekä käyttää kuvia sometileillään.

HUOM Kampuspäiväksi ehdotamme ensisijaisesti perjantaita 10.11.2023, jolloin järjestämme Turun yliopiston hakijan päivän ja luvassa on paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Vierailupäivä on kuitenkin sovittavissa voittajan ja kaverinsa aikataulun mukaan muulloinkin, mutta kuitenkin 29.2.2024 mennessä.

Tilaa hakijan uutiskirje nyt  
 

Voit milloin tahansa perua tilauksesi.