Peppi-opintotietojärjestelmä

Peppi-järjestelmän käyttö laajenee Turun yliopistossa kesällä 2021. Jo käytössä olevan opetussuunnitelmatyökalun, opinto-oppaan ja lukkarikoneen rinnalle otetaan käyttöön uusi Peppi-opintotietojärjestelmä. Sivut päivittyvät koko ajan.

 

 

Peppi

Uusi Peppi-opintotietojärjestelmä korvaa kesällä 2021 nykyisistä Turun yliopiston järjestelmistä Nettiopsun, Opsun, hops-järjestelmän, avoimen yliopiston Nettiopsun ja Rekan, jotka poistuvat käytöstä 24.6.2021 alkaen. Turun yliopiston opintorekisteri on näin ollen kiinni 24.6.–1.8.2021. Pepin opetussuunnitelma- ja opetusohjelmaosio, opinto-opas ja Lukkarikone toimivat kuitenkin opintorekisterin ollessa kiinni.

Kun opintorekisteri suljetaan juhannuksesta alkaen, siirtyvät vielä käytössä olevat järjestelmät Nettiopsu, hops-järjestelmä ja Avoimen yliopiston Nettiopsu lukukäyttöön, joka kestää toukokuun loppuun 2022 saakka. Tämä tarkoittaa, että poistuvista järjestelmistä voi tarkastella tietoja, mutta mitään tietoja ei voi päivittää niihin.

Pepin käytön laajenemisen aikataulu

  • Jatkavien opiskelijoiden lukuvuosi-ilmoittautuminen on mahdollista Nettiopsussa 1.6.–23.6. ja 2.8. alkaen Oili-ilmoittautumispalvelussa. Tarkempia tietoja annetaan opiskelijoille lähtevässä ilmoittautumiskirjeessä myöhemmin kevätlukukauden aikana.
  • Uusien opiskelijoiden ilmoittautumisesta annetaan erilliset ohjeet utu-sivuilla.
  • Nettiopsu, hops-järjestelmä ja Avoimen yliopiston Nettiopsu ovat lukukäytössä 24.6.2021–31.5.2022.
  • Kursseille ja tentteihin ilmoittaudutaan 31.5. mennessä Nettiopsussa ja 2.8. alkaen Pepissä. Tarkemmat ilmoittautumisaikataulut annetaan tiedekunnista tai vastaavista yksiköistä.
  • Käyttökatkon aikana 24.6.–1.8. lukuvuosi-ilmoittautumisia ei ole mahdollista tehdä, opintosuorituksia tai valmistumisia ei ole mahdollista kirjata, tutkintotodistuksia, opintosuoritusotteita tms. dokumentteja ei ole mahdollista tulostaa. Hakemusten käsittelyssä voi myös olla viivettä. Kesällä 2021 on mahdollista valmistua, mutta tutkintotodistuksen saamisessa voi kestää normaalia pidempään (ks. oman tiedekuntasi ohjeet valmistumisesta kesän aikana). Käyttökatkolla voi olla vaikutusta myös muihin järjestelmiin.