VERTTI

VERTTI

Tervetuloa tutustumaan Verkostoista intoa ja palveluilla uudistumista (VERTTI) –hankkeen tuloksiin. 

Tältä sivulta löytyy tietoa sinulle, joka haluat kehittää yrittäjille suunnattuja palveluita, tarjoat niitä tai sinulla on tutkimuksellinen kiinnostus aiheeseen. Kokemustemme mukaan yrittäjille suunnattujen palvelujen kentässä on tilaa pitkäkestoiseen yhteistyöhön ohjaaville palveluille.

Yrittäjille hankkeemme tulokset tarjoavat mahdollisuuksia miettiä omaa tilannettaan; liiketoimintaa ja hyvinvointia sekä kehittämisajatuksia siitä näkökulmasta, että voisivatko pitkäkestoinen valmennus tai muilta yrittäjiltä saatavat ideat ja vertaistuki vauhdittaa omaa kehittämistä ja tuoda siihen uusia näkökulmia. Haluamme myös rohkaista yrittäjiä etsimään itselleen sopivia ja omiin tarpeisiin vastaavia palveluita ja yhteistyökumppaneita sekä pohtimaan verkostojen suomia mahdollisuuksia. Pääset virittäytymään aiheeseen katsomalla lyhyen videon, jossa tuomme esiin keskeisiä hankkeen aikana kertyneitä kokemuksia ja havaintoja:

Katso täältä myös pidempi video, jossa tuodaan tarkemmin esiin kolme palvelukokonaisuutta: Minicamp, Yrittäjäluotsi ja Osaamisklinikka - sekä osallistujien kokemuksia.