Työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutus 2021 - 2024

 

Tule sinäkin opiskelemaan alan vanhimpaan, arvostettuun ja suosittuun koulutusohjelmaan, joka tarjoaa vahvan teoria- ja menetelmäosaamisen!

Uusi koulutusohjelma käynnistyy elokuussa 2021!

Turun yliopiston Brahea-keskus on järjestänyt työnohjaaja- ja prosessikonsultti -koulutusohjelmaa yli 30 vuotta. Koulutus on monitieteinen kokonaisuus, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ohjaus- ja kehittämistyöhön.

Uudistettu koulutusohjelma tarjoaa vahvan teoria- ja menetelmäpohjan yksilöiden, ryhmien, tiimien ja organisaatioiden uudistumiseen sekä hyvinvoinnin ja tuottavuuden tukemiseen. Koulutuksessa käytettävät osallistavat ja dialogiset menetelmät tukevat osallistujien kasvua vuorovaikutteisiksi työelämän kehittäjiksi.

Koulutus on tarkoitettu työnohjaajan tai prosessikonsultin tehtävistä kiinnostuneille kokeneille työntekijöille, kehittämiskonsulteille, henkilöstön kehittäjille, vaativissa projektinjohtamistehtävissä toimiville sekä aikuiskouluttajille.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joten sen voi suorittaa työn ohessa. Yksi opintopiste vastaa 27 opiskelutuntia.

Ensimmäinen lähiopetusjakso järjestetään Turussa 26. - 28.8.2021.

Syyslukukauden seuraavien jaksojen ajankohdat ovat: 7.-8.10., 18.-19.11. sekä 16.12.2021.

Aloitusjakson jälkeen on mahdollista siirtyä etäopetukseen, jos tilanne sitä vaatii.

Lue lisää esitteestä!

Hakulomake

Huom. Varaudu lomaketta täyttäessäsi laatimaan väh. 3500 merkkiä pitkä vastaus kysymykseen "Miksi haluat työnohjaaja- ja prosessikonsulttikoulutukseen? Mitä uutta sinun tulisi oppia koulutuksen aikana?"

Hakuprosessista
Hakuaika on käynnissä. Koulutus käynnistetään, mikäli 28.5.2021 mennessä vähintään 15 valittua opiskelijaa on vahvistanut ottavansa koulutuspaikan vastaan.

Järjestämme soveltuvuushaastattelut toistaiseksi Zoomin välityksellä (kesto noin tunti). Hakijoille lähetetään sähköpostitse erillinen kutsu haastatteluun, ja valintapäätöksestä ilmoitetaan parin päivän sisällä haastattelusta. Hakuajan päätyttyä pyydämme valituilta vahvistuksen opiskelupaikan vastaanottamisesta ja tiedotamme, onko osallistujia riittävästi koulutusohjelman käynnistämiseen. Mikäli opiskelupaikkoja jää täyttämättä, koulutukseen voi hakea hakuajan jälkeenkin.