Kasvatuksen kevätpäivä 2018

Kasvatustieteiden tiedekunnan alumnipäivä EDutu! Opit ennen ja nyt 1.2.2020

Tervetuloa mukaan alumni!

Yliopiston satavuotisjuhlavuoteen kytkeytyvässä alumnitapahtumassa on hauskaa ja opettavaista ohjelmaa sekä kahvi- ja kuohuviinitarjoilu. Päivän teemana on kasvatustieteiden opit ennen ja nyt. Ilmoittaudu tapahtumaan 24.1. mennessä täältä!

Alumnipäivää vietetään tiedekunnan tiloissa Educariumissa (Assistentinkatu 5, Turku) lauantaina 1.2.2020. Katso sijainti kartalta

Ohjelma:

klo 11.00–12.00: Alkukahvit:
Tarjolla kahvia ja yliopiston juhlavuoden leivoksia. Tarjoilun aikana opiskelijat soittavat taustamusiikkia Educariumin aulassa.

Aulassa esittelypöytiä:

Turun yliopisto alumnitoiminta
Opiskelijajärjestöt esittäytyvät
Kasvatustieteiden tiedekunnan täydennyskoulutukset
Normaalikoulut

Turun yliopisto 100 vuotta tuotteita myytävänä.
 

klo 12.00–13.30: OPIT NYT (Edu1)
Tiedekunnan kehittämishankkeet esittäytyvät.

 1. Alkupuheen vuoro: Anu Warinowski, tiedekuntapäällikkö, Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunta
 2. OpenDigi – Opettajat oppimistaitojen ja digipedagogiikan kehittäjäyhteisöissä: Thang Nguyen, hankekoordinaattori (www.opendigi.fi)
 3. Opettajankoulutuksen valinnat – ennakoivaa tulevaisuustyötä (OVET): Mirva Heikkilä, projektipäällikkö (https://sites.utu.fi/ovet/)
 4. Yhteisopettajuus – Tuetaan yhdessä: Päivi Pihlaja, yliopistotutkija (http://www.oulu.fi/ktk/node/48052)
 5. DivED – kieli- ja kulttuuritietoinen opetus: Kiia Kuusento, yliopisto-opettaja (www.dived.fi)
 6. Minästä kiinni ja Kielestä koppi: Elisa Lehtinen, projektikoordinaattori (https://sites.utu.fi/minasta-ja-kielesta-kiinni/)
 7. Opettajien arviointiosaaminen oppimisen, osallisuuden ja tuen toteutumisen edistäjänä (OPA): Anna Eskola, projektitutkija (https://www.jyu.fi/edupsy/fi/tutkimus/hankkeet-projects/opa)

klo 13.30–14.00: OPIT ENNEN (Edu1)
Erikoistutkija Ville Okkonen luennoi kasvatustieteiden tiedekunnasta osana Turun yliopiston 100-vuotista historiaa (keskusteleva luento EDU1-salissa).

klo 14.00–16.00: Entisen opiskelijan opinpolku tiedekunnassa 
Nostalgiaa ja leikkimieltä herättäviä rastitehtäviä Educariumissa (n. 10 min/rasti). Kierroksen alussa tarjolla kuohujuomaa. Kierroksen rastit:

 • pääsykoe (Musiikin käytävän luokka Edu155)
 • opintojen aloitus (Edu244)
 • kasvatustieteen perusopinnot (Edu2)
 • työharjoittelu (Edu360)
 • kansainvälinen vaihto (Edu355)
 • opintojen paikat (Edu3)
 • gradu (Edu kh441)
 • jatko-opiskelu (4. kerroksen aula)

 

Päivän varsinaisen ohjelman jälkeen alumneilla on mahdollisuus kokoontua vuosikursseittain tai muissa ryhmissä Educariumissa sjaitsevan PiccuMaccian tiloihin päivälliselle. Ravintola on auki lauantaina 15–21. Päivällinen on omakustanteinen. Lisätietoa PiccuMacciasta ja sen tarjonnasta löytyy ravintolan sivuilta.

Ilmoittaudu alumnipäivään Konstassa!

Alumnisitsit Q-talolla

Alumnipäivä ei suinkaan pääty päivätapahtumaan, sillä Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan ainejärjestöt Katko, Opekas ja Opex järjestävät historiansa ensimmäiset alumnisitsit vielä samana iltana! Sitsejä sitsataan lauantaina 1.2.2020 Q-talolla (Nummenpuistokatu 2, 20540 Turku) klo 18 alkaen. 

Katso lisätietoa sitseistä Facebook-tapahtumasta. Sivulle päivitetään lisätietoa sitseistä sekä ilmoittautumisohjeet. Kerää siis oma vanha opiskeluporukkasi kasaan ja tule viettämään rennon päivän iltaa yhdessä myös uusien tuttavuuksien kanssa!