Tervetuloa vieraaksi kasvatustieteiden tiedekuntaan

Kasvatustieteiden tiedekunta toimii Turussa ja Raumalla yhteensä kolmella kampuksella.

Kasvatustieteiden tiedekunta Turun kampuksella

Kasvatustieteiden tiedekunta toimii Turussa Educariumissa Turun yliopiston alakampuksella. Käyntiosoite: Assistentinkatu 5, 20500 Turku

Tiedekuntarakennus Educarium kartalla:

Kasvatustieteiden tiedekunta Rauman kampuksella

Kasvatustieteiden tiedekunta toimii Raumalla Seminaarinmäellä. Opettajankoulutuslaitos ja harjoittelukouluna toimiva Rauman normaalikoulu sijaitsevat samalla mäellä. Käyntiosoite: Seminaarinkatu 1, 26100 Rauma.

Kasvatustieteiden tiedekunta Varissuolla Turussa

Harjoittelukouluna toimiva Turun normaalikoulu sijaitsee Varissuolla. Käyntiosoite: Annikanpolku 9, 20610 Turku.

Langattomat verkot, käyttäjätunnukset ja IT-tuki Turun yliopiston vierailijoille

Tietoa tiedekunnassamme vieraileville

Tutustumisvierailut kouluille ja opettajille

Haluatko tuoda luokkasi vierailulle yliopistoon, esitellä oppilaille kasvatusalan yliopistokoulutusta tai pyytää opintotarjontamme esittelijää vierailemaan koulullanne? Tervetuloa tutustumaan!

Meillä on kaksi kampusta, Turussa ja Raumalla. Molemmilla paikkakunnilla on myös harjoittelukoulut, joissa opettajaksi opiskelevat harjoittelevat tulevaa ammattiaan käytännössä. Tutustu Rauman kampukseen.

Turussa on mahdollista opiskella luokanopettajan ja kasvatustieteiden tutkinto-ohjelmassa. Raumalla on mahdollista opiskella luokanopettajan, varhaiskasvatuksen opettajan tai käsityön aineenopettajan tutkinto-ohjelmassa tai kasvatustieteen (varhaiskasvatus) maisteriohjelmassa.

Kasvatustieteiden tiedekunnan henkilökunta ja opiskelijat tulevat mielellään esittelemään laitostensa toimintaa, opiskelumahdollisuuksia ja uravaihtoehtoja Turun ja Rauman lähiseudun yläkouluihin ja lukioihin. Esittelyt järjestetään tapauskohtaisesti sopien, mahdollisuuksien mukaan. Esittely voi painottua johonkin tiettyyn tutkinto-ohjelmaan, mutta tavoitteena on esitellä kasvatustieteiden tiedekunnan koko tutkinto-ohjelmatarjonta.

Kysy lisää vierailumahdollisuuksista:

  • Turku: opoedu@utu.fi, 050 339 4873
  • Rauma: oporauma@utu.fi, 050 326 8180