Kauppakorkeakoulun vierailijoille

Saapuminen

Turun kauppakorkeakoulun osoite on Rehtorinpellonkatu 3. Pääovi on auki pääsääntöisesti arkisin maanantaista torstaihin 7.45–18.00 ja perjantaisin 7.45–16.00.
 
Pääoven läheisyydessä on infopiste, josta saatte tarvittaessa apua ja opastusta esimerkiksi tiloihin liittyen. Infopisteen henkilöstö avaa tarvittaessa myös luentosalien ovet. Infopiste on avoinna arkisin 8.15–16.00.

Pysäköinti

Talon sivulla aidan vieressä olevat pysäköintipaikat on varattu korkeakoulussa vierailevien käyttöön ja yksittäisiä pysäköintipaikkoja löytyy myös Arcanuminkujan varrella sijaivalla hiekkakenttäalueelta (katso kartta). Pysäköinti Turun yliopiston alueella on maksullista ja tulee maksaa mobiilisovelluksella.
 
Lisätietoa lyhytaikaispysäköinnistä

Esteettömyys

Kauppakorkeakoulu on pääsääntöisesti esteetön rakennus. Molemmat sisäänkäynnit ovat portaattomia ja esteettömiä. Pääovien luona ei ole invapysäköintimahdollisuutta, mutta talon sivusisäänkäynnin luona sijaitsevalla parkkipaikalla on varattu kaksi paikkaa liikuntaesteisten käyttöön. Sivusisäänkäyntiä käyttävät asiakkaamme pääsevät nousemaan hissillä ensimmäiseen kerrokseen.
 
Inva-WC:t sijaitsevat pohjakerroksessa lähellä hissiä sekä ensimmäisessä kerroksessa lähellä sisääntuloaulaa.

Langaton verkko

Turun yliopistossa toimii langaton vierailijaverkko UTU Visitor Turun yliopistossa käyville vieraille.

> Lisätietoa UTU Visitorista 

Ruokailu

Turun kauppakorkeakoulun päärakennuksen pohjakerroksessa toimii Juveneksen ylläpitämä opiskelijaravintola Monttu.
 
Mercatorilla palvelee Cafe Bistro, josta saa kahvia ja evästä myös alkuiltaisin.
 
Montun ja Cafe Bistron lounastarjonta aukioloaikoineen löytyy täältä.
   
Kampusalueella on runsaasti myös muuta ravintolatarjontaa. Unican opiskelijaravintolat ja niiden sijainnit, lounaslistat sekä aukioloajat löydätte täältä.

Vierailukohteita yliopistolla

Yliopistolla on useita mielenkiintoisia kohteita, joissa voit vierailla.

> Tutustu vierailukohteisiin