Sote-akatemian opinnot tutkinto-opiskelijoille ja avoimena yliopisto-opetuksena

28.8.2024 klo 16.00 - 17.00
Tervetuloa Turun yliopiston Sote-akatemian opintotarjonnan infotilaisuuteen!

Monitieteiseen sosiaali-, terveys- ja sivistysalan opintokokonaisuuteen sisältyy yli 30 erilaista sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ja opetuksen monitieteistä opintojaksoa. Opintokokonaisuus on suunnattu yliopiston tutkinto-opiskelijoille ja avoimena yliopisto-opetuksena kaikille kiinnostuneille pohjakoulutuksesta riippumatta. Tarjontaan sisältyy myös kaikille avoimia, maksuttomia MOOC-verkkokursseja.

Tutkinto-opiskelijoille tarjottavat opinnot esitellään Sote-akatemian sivuilla.

Avoimena yliopisto-opetuksena tarjottavasta Monitieteisestä sosiaali-, terveys- ja sivistysalan opintokokonaisuudesta voi opiskella jaksoja yksittäin oman kiinnostuksen mukaan. Opintojaksoista voi halutessaan koota vähintään 25 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden. Opinnot alkavat syyskuussa 2024 ja ilmoittautuminen syyslukukauden opintojaksoille alkaa 14.8. Tutustu opintotarjontaan, ilmoittautumisohjeisiin, opintomaksuihin ym. avoimen yliopisto-opetuksen sivulla. avoimen yliopisto-opetuksen sivuilla.

Infotilaisuudessa opintoja ja opiskelun käytäntöjä esittelevät koulutuksesta vastaava päällikkö Jussi Lehtonen ja monialaisten opintojen koordinaattori Taru Wester. Voit esittää kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä ja myös tilaisuuden aikana.

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen:
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 27.8.2024 Sote-akatemian Opintoneuvonta-sivulla. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen tilaisuuden alkua.

Tutustu Zoom-ohjeisiin!