Tekoälyn monitieteinen opintokokonaisuus tutkinto-opiskelijoille ja avoimena yliopisto-opetuksena

Turun yliopiston Tekoälyakatemia järjestää Tekoälyn monitieteisen opintokokonaisuuden (25 op) lukuvuonna 2021 - 2022. Opintokokonaisuus on suunnattu yliopiston tutkinto-opiskelijoille ja avoimena yliopisto-opetuksena kaikille aiheesta kiinnostuneille. Opinnot alkavat elo-syyskuussa 2021 ja ne järjestetään pääosin verkko-opintoina.

Opintokokonaisuudessa käsitellään nykyajan työelämän asiantuntijoiden tekoäly-osaamiselle olennaisia kysymyksiä: mitä tekoäly on, millaisia tekoälysovelluksia on olemassa ja miten tekoäly vaikuttaa yhteiskunnan eri osa-alueisiin. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet ymmärtää tekoälyn merkitys omissa asiantuntijatehtävissään.

Tutkinto-opiskelijoille tarjottavat opinnot esitellään Tekoälyakatemian sivuilla.

Avoimena yliopisto-opetuksena tarjotaan mahdollisuutta opiskella koko opintokokonaisuus tai yksittäisiä opintojaksoja, mm. Tekoälyn perusteet, Tekoälyn menetelmät, Tietojärjestelmien kehittäminen ja Tietoturva ja tietosuoja/AI & Cyberssecurity (MOOC). Opintokokonaisuus ja syyslukukaudella tarjottavat jaksot ovat maksuttomia. Lisätietoja avoimesta yliopisto-opetuksesta

Infotilaisuuden ohjelma:
- Opintokokonaisuuden esittely
- Opiskeluun liittyviä käytännön asioita
- Yleisökysymykset

Tilaisuus on tarkoitettu sekä kokonaisuuteen jo ilmoittautuneille että ilmoittautumista vasta harkitseville. Huomaathan, että ilmoittautuminen opintokokonaisuuteen alkaa jo 9.8.2021. Avoimessa yliopisto-opetuksen opiskelijakiintiö on 40, valinta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuden pitävät yliopisto-opettaja Juho Heimonen ja koordinaattori Heta Tossavainen.

Osallistuminen Zoomissa:
Tilaisuus järjestetään verkossa osoitteessa (kopioi osoite):

Zoom-ohjeet