Tekoälyn monitieteinen opintokokonaisuus tutkinto-opiskelijoille ja avoimena yliopisto-opetuksena

Turun yliopiston Tekoälyakatemia järjestää Tekoälyn monitieteisen opintokokonaisuuden (25 op) lukuvuonna 2022 - 2023. Opintokokonaisuus on suunnattu yliopiston tutkinto-opiskelijoille ja avoimena yliopisto-opetuksena kaikille aiheesta kiinnostuneille. Opinnot alkavat elo-syyskuussa 2022 ja ne toteutetaan pääosin verkko-opintoina.

Opintokokonaisuudessa käsitellään nykyajan työelämän asiantuntijoiden tekoäly-osaamiselle olennaisia kysymyksiä: mitä tekoäly on, millaisia tekoälysovelluksia on olemassa ja miten tekoäly vaikuttaa yhteiskunnan eri osa-alueisiin. Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet ymmärtää tekoälyn merkitys erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Tutkinto-opiskelijoille tarjottavat opinnot esitellään Tekoälyakatemian sivuilla.

Avoimessa yliopisto-opetuksessa voi opiskella koko opintokokonaisuuden tai yksittäisiä opintojaksoja, mm. Tekoälyn perusteet, Tekoälyn menetelmät, Tietoturva ja tietosuoja/AI & Cyberssecurity (MOOC) sekä Avoin paikkatieto ja geoinformatiikan perusteet. Opintokokonaisuus ja osa jaksoista ovat maksuttomia. Lue lisää avoimesta yliopisto-opetuksesta

Infotilaisuuden ohjelma:
- Opintokokonaisuuden esittely
- Opiskeluun liittyviä käytännön asioita
- Yleisökysymykset

Tilaisuus on tarkoitettu sekä kokonaisuuteen jo ilmoittautuneille että ilmoittautumista vielä harkitseville.

Huomaathan, että ilmoittautuminen opintokokonaisuuteen alkaa jo 11.8.2022. Avoimen yliopisto-opetuksen opiskelijakiintiö on 50, valinta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuden pitävät projektikoordinaattori Suvi Karila, yliopistonlehtori Jari Björne ja koordinaattori Heta Tossavainen (avoin yliopisto-opetus).

Osallistuminen Zoomissa:
Tilaisuus järjestetään verkossa osoitteessa (ilmoitetaan myöhemmin)

Zoom-ohjeet