Palkinnonsaajat Turun yliopiston avajaiskarnevaaleissa 8.9.2021.

Turun yliopiston Vuoden kielitekona palkittiin Turun normaalikoulu

08.09.2021

Turun yliopiston Vuoden kielitekona palkittiin Turun normaalikoulu. Perusteluna valinnalle todettiin Turun normaalikoulun kouluttavat tulevista opettajista taitavia monikulttuurisuuden ja S2-kielisyyden asiantuntijoita.

Valintaperustelun mukaan Turun normaalikoulu on avoin jokaista kieli- ja kulttuuritaustaa kohtaan ja sillä on tärkeä rooli Varissuon kaupunginosassa. Koulu luo opetusharjoittelijoille turvallisen oppimisympäristön perehtyä kulttuuri-, kieli- ja etnisyyssensitiivisiin työkaluihin. Koulussa esitellään tapoja, joilla opetuksesta pystyy tekemään saavutettavan niin S2-taustaisille kuin erityisen tuen tarpeessa oleville oppilaille.

>> Lue koko uuutinen: Turun yliopiston lukuvuosi 2021–2022 avattiin avajaiskarnevaaleissa keskiviikkona 8.9.

Luotu 08.09.2021 | Muokattu 08.09.2021