Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen kirjastoaineistot muuttavat Arcanumin kirjastoon alkuvuonna 2023

17.11.2022

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineistot siirretään alkuvuonna Teutorin kirjastosta uuteen Arcanumin kirjastoon. Muuton aikataulut tarkentuvat tammikuussa, mutta muutettavat aineistot ovat poissa käytöstä tammi-helmikuun aikana. Arcanumin kirjaston avauspäivä ilmoitetaan myöhemmin. Muutto vaikuttaa myös Teutorin kirjaston tiloihin, sillä kirjaston toinen kerros suljetaan muuton ajaksi. Lääketieteen aineistot ja kirjastopalvelut säilyvät Teutorissa ennallaan. 

”Jos tiedät tarvitsevasi alkuvuonna historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineistoja, ne kannattaa käydä lainaamassa jo hyvissä ajoin ennen muuttoa”, vinkkaa palvelupäällikkö Antti Peltonen. 

Muuton vaikutukset Teutorin kirjaston käyttöön 

  • Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen yleiset aineistot ovat poissa käytöstä tammi-helmikuussa noin kuuden viikon ajan. Sen jälkeen aineistot ovat käytettävissä Arcanumin kirjastossa. Kirjoja ehtii vielä lainata Teutorin kirjastosta 9.1.2023 alkaen kirjaston avautuessa joulutauolta.  
  • Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen kurssikirjojen lainaamiseen tulee noin viikon tauko helmikuussa ja ne ovat jälleen lainattavissa Arcanumin kirjastossa sen avautumisen jälkeen.  
  • Teutorin kirjaston toinen kerros suljetaan muuton ajaksi, jolloin opiskelutilat ja kokoushuoneet ovat poissa käytöstä. 
  • Muutosta aiheutuu melua ja läpikulkuliikennettä Teutorin kirjaston avoinna olevaan ensimmäiseen kerrokseen. 
  • Muuton loppuvaiheessa Teutorin kirjasto suljetaan muutamaksi päiväksi. 

Teutorin kirjasto on avoinna ja lääketieteen aineistot käytettävissä muuton aikana em. muutamaa päivää lukuunottamatta.  

Kielten aineistot pysyvät ennallaan ja ovat käytettävissä Feeniks-kirjastossa.  

Tiedotamme muuton aikatauluista tarkemmin tammikuun alussa.  

 

Luotu 17.11.2022 | Muokattu 17.11.2022