Kirjaston aukioloaikoja kehitetään palautteen perusteella – osa kirjastoista auki klo 8

28.03.2023

Turun kampuksen kirjastojen aukiolo- ja asiakaspalveluajat Feeniks-kirjastoa lukuun ottamatta muuttuvat 3. huhtikuuta alkaen. Kirjastot aukeavat jatkossa jo kello 8 aamulla. Aamupäivisin kirjastoissa voi asioida omatoimisesti. 

”Olemme saaneet toiveita kirjastojen avaamisesta aamukahdeksalta, jotta kirjastoon ehtii ennen luentojen alkamista. Kirjaston henkilökunnan antamaa ohjausta ja asiakaspalvelua pyrimme taas kohdentamaan niihin aikoihin, jolloin tarvetta on eniten”, kertoo kirjaston palvelupäällikkö Antti Peltonen. 

Muutokset Turun kampuksen kirjastojen aukioloajoissa 3.4. alkaen 

  • Kirjastot aukeavat arkisin jo kello 8. Feeniks-kirjaston avaamisaikaan, arkisin klo 9, ei tule muutoksia. 
  • Kello 8 - 12 kirjastot ovat käytössä omatoimisesti. Kirjaston henkilökuntaan saa tarvittaessa yhteyden puhelimella, chatilla ja sähköpostilla.  
  • Calonian kirjastossa omatoimiaikaa on aamupäivän lisäksi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16 - 18.   

Kirjastojen sulkemisaikoihin ei tule muutoksia, ja Feeniks-kirjaston aukioloajat säilyvät ennallaan. Uudet aukioloajat tullaan päivittämään kirjaston verkkosivuille niiden käyttöönoton yhteydessä. Kirjaston aukioloajat tarkistat kätevästi myös Turun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä olevasta Tuudo-sovelluksesta. 

Kirjaston tiloja avoinna myös illalla ja yöllä 

Haluatko opiskella kirjastossa ympäri vuorokauden? Nyt se onnistuu, sillä Educariumin kirjaston yhteydessä oleva opiskelutila on avattu Turun yliopiston opiskelijoiden 24/7-käyttöön. Lisäksi osa Arcanumin kirjaston ensimmäisen kerroksen opiskelutiloista sekä toisen kerroksen opiskelutilat ja kokoelmat ovat käytössä Turun yliopistolaisille rakennuksen aukioloaikoina eli myös sen jälkeen, kun kirjasto suljetaan klo 18.  

Matemaattis-luonnontieteelliset ja tekniikan aineistot saatavilla Teutorin kirjastosta 3.4. alkaen 

Teutorin kirjaston aineistot ovat jälleen käytössä 3.4. alkaen, kun matemaattis-luonnontieteelliset ja tekniikan painetut aineistot on saatu siirrettyä Teutoriin. Kirjastossa on käynnissä myös asiakastoiveiden pohjalta tehtäviä tilamuutoksia. Tervetuloa käyttämään Teutorin kirjastoa! 

Mitä mieltä olet? Otamme mielellämme vastaa palautetta kirjaston palveluista palautelomakkeella tai osoitteessa kirjasto-palaute@utu.fi.
 

> Kirjaston aukioloajat ja yhteystiedot kirjaston verkkosivuilla

Luotu 28.03.2023 | Muokattu 28.03.2023