Tarinallistaja Anne Kalliomäki

Tarinallistaminen markkinoinnissa ja viestinnässä 19.5.2022 klo 9-11: Yrityksen ydintarinan tunnistaminen - vastuullisuudesta elämys!

13.05.2022

Tarinallistaminen tuo yritysten viestintään elämyksellisyyttä, inhimillisyyttä ja tehoa. Vastuullisuusviestinnän ei tarvitse olla vain sääntöjä ja ohjeita vaan elämyksellinen osa asiakaskokemusta, osallistavaa ja innostavaa. Tässä verkkokoulutuksessa opit, mitä tarinallistaminen on ja miten voit hyödyntää sitä omassa toiminnassasi. Kuulet esimerkkejä tarinallistamisesta ja vinkkejä siihen, miten hyödynnät tarinallistamista myös vastuullisuusviestinnässä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki tarinallistamisesta kiinnostuneet.

Tilaisuudessa tutustutaan Stooripuu-menetelmään, jonka avulla jokainen voi lähteä tunnistamaan oman yrityksen ydintarinan elementtejä liiketoiminta-, asiakas- ja arvolähtöisesti. Aikaa on myös keskustelulle ja kysymyksille. Kouluttajana on tarinallistamisen pioneeri Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:stä.

Tilaisuus hankkeen sivuilla: https://sites.utu.fi/hybridi/events/yrityksen-ydintarinan-tunnistaminen-vastuullisuudesta-elamys/

Tilaisuuden järjestää HYBRIDI-hanke (www.utu.fi/hybridi ), jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.

Luotu 13.05.2022 | Muokattu 13.05.2022