Tule mukaan tekemään paikallisen ruuan tulevaisuuskuvia! Tilaisuudet: 21.10. Helsingissä, 11.11. Mikkelissä, 24.11. Seinäjoella ja 2.12. Oulussa

07.10.2015

 

 

Millainen voisi olla paikallisen ruuan tulevaisuus omalla alueellasi? Onko se lyhyt, reilu, vihreä vai aito ruokaketju? Vai jokin muu?

Sinä yrittäjä, ostaja, myyjä, asiantuntija tai paikallisesta ruuasta kiinnostunut kuluttaja – tule mukaan luomaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia loka-joulukuussa.

Tilaisuudet ovat:

  • Helsingissä keskiviikkona 21.10.2015 klo 10–13
    KlausK, Rake-sali, Erottajankatu 4 C (taso 5) tai hotellin kautta (Bulevardi 2–4)
  • Mikkelissä keskiviikkona 11.11.2015 klo 10–13
    Sokos Hotel Vaakuna, Porrassalmenkatu 9
  • Seinäjoella tiistaina 24.11.2015 klo 10–13
    Original Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2
  • Oulussa keskiviikkona 2.12.2015 klo 10–13
    Original Sokos Hotel, Vanhan Paloaseman Ullakko, Kauppurienkatu 24 A (3. kerros)

Kaikissa tilaisuuksissa on tarjolla aamukahvit klo 9.30–10. Tilaisuus on ilmainen. Mukaan kuhunkin tilaisuuteen mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Tilaisuuksissa työstetään lyhyen, vihreän, reilun ja aidon ruokaketjun tulevaisuuskuvia sekä pohditaan niiden sisältöjä ja toteutumismahdollisuuksia kullakin alueella (Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Suomi).

Luotu 07.10.2015 | Muokattu 06.08.2021