Asiasana: tulevaisuuden tutkimuskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

THE BIG GAME -kilpailu innosti nuoria ympäristötietoisuuteen

14.02.2024

Ympäristötietoisuuden kasvava merkitys ja nuorten osallistuminen ovat ratkaisevassa roolissa kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. Tässä kontekstissa THE BIG GAME -kilpailu osoitti vahvuutensa ja tehokkuutensa, motivoimalla nuoria eri Euroopan maissa osallistumaan ympäristöhaasteiden ratkaisemiseen pelillisessä oppimisympäristössä.

Futuuri 2/2023: Special Conference Issue on Empowering Futures

01.11.2023

23rd Futures Conference focused on the wide variety of ways we see futures and how futures studies can empower people, societies, and organisations for creating more just and sustainable futures. ‘Empowering Futures – Long-term Governance, Democracy and Futures Research’ conference was organised during 14–15 June in Turku, Finland and on 16 June 2023 online.

This special issue of Futuuri includes articles giving insight to the keynote speakers based on their speeches as well as introduces some of the sessions organised during the event.

Kulttuurin ja luovien alojen toimijoiden valmiuksia vahvistetaan Raumalla – tervetuloa mukaan seminaariin 31.10.–2.11.2023

20.10.2023

Turun yliopisto järjestää Raumalla kulttuurin ja luovan alan toimijoille, yrittäjille ja organisaatioille suunnatun vuorovaikutteisen yhteistyöseminaarin, jonka tavoitteena on innovatiivisuuden edistäminen ja kumppanuuksien rakentaminen paikallistasolla. Tapahtuma on osa EU-rahoitteista, monikansallista tutkimushanketta, jossa pureudutaan eurooppalaisen maaseudun kulttuuri- ja luovien alojen erityispiirteisiin, tarpeisiin ja potentiaaliin.