Valmistuva opiskelija, haluatko jatkaa kirjaston käyttöä myös valmistumisen jälkeen?

02.05.2024

Turun yliopiston kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto, jonka palveluja ja aineistoja voit käyttää myös valmistumisesi jälkeen!

Kun utu-tunnuksesi lakkaa toimimasta, et voi enää kirjautua Volteriin. Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan ja tule käymään kirjastossa, niin päivitämme tietosi ajan tasalle. Sen jälkeen pääset kirjautumaan Volteriin kirjastokorttisi numerolla ja salasanalla sekä uusimaan lainojasi ja varaamaan aineistoa. Yhteystietoihin kannattaa vaihtaa muu kuin yliopiston sähköpostiosoite jo ennen utu-tunnuksen sulkeutumista, jotta saat esim. palautuskehotukset keskeytyksettä.

Aineistojen ja tilojen käyttö

Voit jatkaa edelleen aineistojen lainaamista. Jos olet ottanut Tuudon sähköisen kirjastokortin käyttöösi opiskelusi aikana, teemme sinulle tarvittaessa muovisen kirjastokortin sen tilalle.

Valmistumisen jälkeen et voi enää hyödyntää sähköisiä aineistoja etäkäytössä eli esimerkiksi kotikoneellasi. Voit kuitenkin käyttää lähes kaikkia sähköisiä aineistoja jatkossa kirjaston tiloissa kirjaston asiakaskoneilla tai hyödyntää kaikille avoimia aineistoja. Katso lisätietoja avoimista aineistoista kirjaston Avoimen saatavuuden oppaasta.

Kirjaston monipuoliset työskentelytilat ovat edelleen käytössäsi, ja voit tehdä edelleen myös tilavarauksia Asiossa rekisteröidyttyäsi ensin Asio-käyttäjäksi (ks. Asio-ohje).  

Lisätietoa

Luotu 02.05.2024 | Muokattu 02.05.2024