Kasvatustieteen (varhaiskasvatus) maisteriohjelma, Rauma, kasvatustieteen maisteri (2 v)

Koulutus sopii sinulle jos:

• haluat syventää osaamistasi varhaiskasvatuksessa
  • haluat hankkia valmiudet varhaiskasvatuksen hallintoon, johtamiseen ja koulutukseen

Varhaiskavatuksen tutkinto-ohjelma toteutetaan kasvatustieteiden tiedekunnan Rauman kampuksella. Voit hakea koulutukseen jos olet suorittanut kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon varhaiskasvatuksen opettajan tai lastentarhanopettajan tutkinto-ohjelmassa.

Maisteriopinnoissa ymmärryksesi varhaiskasvatuksen alasta syvenne ja saat valmiuksia soveltaa tietämystäsi lasten oppimisesta ja kehityksestä sekä pedagogisesta suunnittelusta asiantuntijatehtävissä, hallinnossa ja kouluttajana. Osana koulutusta suoritat opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat sinulle laaja-alaisen pedagogisen kelpoisuuden ja valmiudet opettajan tehtävien itsenäiseen hoitamiseen.

Tutkinto antaa kelpoisuuden päiväkodin johtajan tehtäviin, varhaiskasvatuksen ja varhaiserityiskasvatuksen asiantuntija ja hallintotehtävissä toimimiseen.

Get inspired by future.
Meiltä valmistut työhön, jolla on merkitystä.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• päiväkodin johtaja