UTUlähettiläät 2020 ryhmäkuva

Turun yliopiston opiskelijalähettiläät

Millaista on opiskelu yliopistossa? Miten valita oma ala? Millainen opiskelijakaupunki Turku on? Näistä ja monista muista yliopisto-opintoihin liittyvistä aiheista saat tietoa opiskelijalähettiläiltämme. Heiltä voit myös kysyä opiskelijaelämästä, mikä ikinä mieltäsi askarruttaakin.


Seuraa lähettiläitä ja opiskelijaelämää tunnisteella #utulähettiläs. Sivun lopusta löydät suorat linkit sisältöihin eli Studycast -podcastiin, blogiin ja somekanaviin.

 

Lukuvuoden 2020–2021 lähettiläät:

 

Laura Hamdi

UTUlähettiläs Laura Hamdi

Moikka! Olen Laura, 22-vuotias aineenopettajaopiskelija. Pääaineeni on kemia, sivuaineet fysiikka ja matikka eli musta tulee mafyke-ope yläasteelle tai lukioon. Aikani kuluu pitkälti koulujuttuihin, mutta olen myös harrastanut koripalloa koko elämäni ajan. Ajatukseni liikkuvat paljon kasvatuksen ja koulutuksen aiheissa.

Tatu Han

UTUlähettiläs Tatu Han 38

Moikka! Olen Tatu, 24-vuotias viidennen vuoden lääketieteen opiskelija. Mikäli en ole tekemässä kouluhommia, minut löytää joko nojatuoliltani lukemassa kirjaa, viettämässä aikaa kavereitteni kanssa, tekemässä tutkimusta taikka urheilemassa jossain päin Turkua.

 

Antti Hämäläinen

UTUlähettiläs Antti Hämäläinen 4

Moro! Olen Antti, 23-vuotias kolmannen vuoden luokanopettajaopiskelija. Opintojen ohella täytän aktiivisen arkeni monipuolisesti liikkuen, amerikkalaista jalkapalloa pelaillen ja podcastia nauhotellen.

Silva Järvinen

UTUlähettiläs Silva Järvinen

Heippa! Olen Silva, 24-vuotias neljännen vuoden logopedi, eli tuleva puheterapeutti. Vapaa-ajallani suurkulutan erilaisia sarjoja ja vietän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Pidän myös urheilusta ja sipseistä ja koitankin pitää niiden välisen tasapainon terveellisenä vaihtelevalla menestyksellä.

Elina Koski

UTUlähettiläs Elina Koski 59

Moikku! Olen Elina, 21-vuotias toisen vuoden kasvatustieteen opiskelija. Olen alunperin Helsingistä, mutta Turku on valloittanut mun sydämen ihan täysin! Arki kuluu opiskelujen lisäksi kavereiden, liikunnan, lukemisen ja kaikenlaisten seikkailujen parissa.

Sanna Kyynäräinen

UTUlähettiläs Salla Kyynäräinen

Hei kaikki! Olen Sanna, 23-vuotias neljännen vuoden englanninopiskelija ja syntyperäinen turkulainen. Kandin kirjoittamisen ohessa urheilen, luen kirjoja ja seuraan aktiivisesti USA:n politiikkaa. Rakastan matkustamista ja uusien ruokien kokeilua.

Salla Laaksonen

UTUlähettiläs Salla Laaksonen

Moi! Olen Salla, 22-vuotias kolmannen vuoden biolääketieteen opiskelija. Opiskelupaikan myötä muutin Kotkasta Turkuun, ja Turku onkin sulattanut sydämeni kauttaaltaan! Opiskelujen ohella päiviäni piristävät ystävät, päiväkahvit Aurajoenrannassa ja juoksulenkit lempimusiikin tahdittamana sekä työt tasapainottamassa kouluarkea.

Laura Laihonen

UTUlähettiläs Laura Laihonen 1

Heippa! Olen Laura, 23-vuotias viidennen vuoden biokemian opiskelija ja olen kotoisin Raumalta. Opiskelujen ohessa vapaa-aikani kuluu ystävien ja urheiluharrastusten parissa (mm. kuntosali, boulderointi, pyöräily) sekä kirjojen tai TV:n äärellä.

Katriina McCormick

UTUlähettiläs Katariina McCormick

Moro! Olen Katriina McCormick 24-vuotias materiaalitekniikan fuksi. Musta on ihan mahtavaa olla mukana opiskelemassa Turun yliopistossa uutta alaa. Vapaa-ajallani tykkään kokeilla uusia harrastuksia, viimeisimpänä oon innostunut neulomaan. Toki myös ystävien näkeminen, ulkoilu ja urheilu on mielekästä puuhaa.

Emilia Pekkala

UTUlähettilas Emilia Pekkala

Heippa! Olen Emilia, 24-vuotias Rovaniemeltä kotoisin oleva viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija. Aikani kuluu pääasiassa monipuolisten opintojen, ystävien, opiskelijateatteri speksin, lukemisen, liikunnan ja kokkailun parissa.

Tiitu Peltola

UTUlähettiläs Tiitu Peltola 7

Moikka! Olen Tiitu, 20-vuotias toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Pääaineena opiskelen johtamista ja organisointia ja sivuaineena tietojärjestelmätiedettä. Mun tämän hetken lempparijuttuja ovat muun muassa lukeminen, luonnossa liikkuminen ja podcastit.

Maria Rajala

UTUlähettiläs Maria Rajala

Moi! Olen Maria, 20-vuotias syntyperäinen turkulainen, ja opiskelen toista vuotta sosiaalityötä. Vapaa-ajallani paasaan läheisteni kanssa milloin mistäkin mieltä askarruttavasta, teen koti- ja ulkotreenejä sekä puuhailen kotona podcastit korvilla.

Marjaana Rapala

UTUlähettiläs Marjaana Rapala

Moikka! Olen Marjaana, 23-vuotias Raumalta Turkuun rantautunut mediatutkimuksen opiskelija. Opintojen ohessa käyn töissä, urheilen ja vietän aikaa ystävien & perheen kanssa. Lempparijuttujani ovat pakohuonepelit ja matkustelu.

Saara Sillanpää

UTUlähettiläs Saara sillanpää 20

Moi! Olen Saara, 19-vuotias oikeustieteen opiskelija. Arkeni kuluu urheilun, opiskelun, töiden ja kavereiden parissa. Utulähettiläänä haluan jakaa kokemuksiani opiskelun yhdistämisestä huippu-urheiluun, hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

 

Siiri Silvasti

UTUlähettiläs Siiri Silvasti

Moi! Olen Siiri, 22-vuotias toisen vuoden kauppakorkeakouluopiskelija. Olen kotoisin Joensuusta, mutta nykyisin asun Turussa. Vapaa-aikani kuluu urheilun, ystävien ja kodistani löytyvien viherkasvien hoitamisen parissa.

 

Elisa Toivanen

UTUlähettiläs Elisa Toivanen 53

Moikka! Olen Elisa, 22-vuotias toisen vuoden geologian opiskelija. Olen alunperin kotoisin Jyväskylästä, mutta Turussa olen viihtynyt todella hyvin. Opiskelun ohella saan ajatuksiani muualle urheillen, ystävien kanssa hengaillen taikka käymällä luonnossa haukkaamassa happea.