TOHTOS - Tohtorit työelämään

Viiden yliopiston yhteistyössä toteutettama TOHTOS-projekti loi keväällä 2018 yhteensä sata tohtoritarinaa. Youtube-videoilla eri alojen tohtoriopiskelijat kertovat, millaista osaamista tulevilla tohtoreilla on, ja miten siitä on hyötyä myös akateemisen maailman ulkopuolella. 

Alla esittäytyvät Turun yliopiston TOHTOS-projektilaiset

Kaiju Harinen

Kaiju Harinen tutkii länsiafrikkalaista ranskankielistä kirjallisuutta. Tutkimus keskittyy moniperusteisen syrjinnän tutkimukseen. Kaiju Harinen etsii työtä, jossa voi yhdistää kiinnostuksen kirjallisuuteen ja syrjinnänvastaisen työn.

Maiju Kannisto

Maiju Kannisto viimeistelee väitöskirjaansa televisiotuotannosta. Hän on tutkija, asiantuntija ja projektien ja hallinnon osaaja, joka hakee suunnittelija- ja asiantuntijatöitä.

Annastiina Mäkilä

Annastiina Mäkilä tutkii masennuksen ja mielenterveysongelmien kulttuurihistoriaa. Hän haluaa muuttaa ihmisten ymmärrystä mieleen sallivammaksi.

Miina Nurmi

Miina Nurmi tutkii väitöstyössään erittäin vaikeaa raskauspahoinvointia.  Hän toteaakin yliopiston olevan mahtava paikka ihmiselle, joka haluaa ratkaista, selvittää ja korjata ongelmia.

Jenny Paananen

Jenny Paananen tutkii väitöstyössään monikulttuurisia lääkärinvastaanottoja. Hän haluaakin tulevassa työssään tuoda tietoa käytäntöön sekä hyödyntää monitieteistä yhteistyötä.

Tiina Saanijoki

Tiina Saanijoki tekee väitöstutkimustaan liikunnan aiheuttaman mielihyvän neurobiologiasta. Hän etsii keinoja sairauksien muun muassa ennaltaehkäisyyn.