TUCEMEMS: jäsenet

Kaikki vanhoista ajoista kiinnostuneet tutkijat ovat tervetulleita joukkoomme. TUCEMEMSin jäsenenä pääset osallistumaan vanhojen aikojen tutkimusalan erikoistapahtumiin, jotka tarjoavat oivan mahdollisuuden verkostoitumiseen ja oman tutkimuksen edistämiseen. TUCEMEMSin jäseninä saat myös tietoa vanhempien aikojen tutkimukseen liittyvistä tapahtumista ja tilaisuuksista TUCEMEMSin Viikkopostissa.

TUCEMEMSin jäsenet ovat arkeologeja, filologeja, filosofeja, historioitsijoita, oikeus- ja taidehistorijoitsijoita sekä kirjallisuus- ja uskontotieteilijöitä.

Suuri osa jäsenistä on Turun yliopiston jatko-opiskelijoita, tutkijoita ja opettajia, mutta laajaan joukkoomme kuuluu tutkijoita myös Åbo Akademista, Tampereen, Jyväskylän ja Helsingin yliopistoista sekä European University Institutesta.

TUCEMEMSin jäseneksi voivat hakea jatko-opiskelijat ja tutkijat, jotka tekevät keskuksen alaan soveltuvaa tutkimusta. Pyydä lisätietoja jäseneksi hakemisesta osoitteesta tucemems-info[at]utu.fi

Jäsenet voivat halutessaan liittyä TUCEMEMSin sähköpostilistalle, mitä kautta he saavat Viikkopostissa tietoa keskuksen toiminnasta ja muusta vanhojen aikojen tutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista.