Asiasana: TUCEMEMS

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

TUCEMEMS: yhteistyö

TUCEMEMS tekee yhteistyötä erilaisten vanhemmista ajoista kiinnostuneiden kotimaisten ja ulkomaisten toimijoiden kanssa.

TUCEMEMS: yhteystiedot

TUCEMEMS-keskuksen toimintaa ohjaa humanistisen tiedekunnan dekaanin nimittämä johtoryhmä, jonka jäsenet ovat eri alojen vanhojen aikojen tutkimusta tekeviä opettajia tai tutkijoita Turun yliopistosta.

TUCEMEMS: jäsenet

Kaikki vanhoista ajoista kiinnostuneet tutkijat ovat tervetulleita joukkoomme. TUCEMEMSin jäsenenä pääset osallistumaan vanhojen aikojen tutkimusalan erikoistapahtumiin, jotka tarjoavat oivan mahdollisuuden verkostoitumiseen ja oman tutkimuksen edistämiseen. TUCEMEMSin jäseninä saat myös tietoa vanhempien aikojen tutkimukseen liittyvistä tapahtumista ja tilaisuuksista TUCEMEMSin Viikkopostissa.

TUCEMEMS: julkaisut

TUCEMEMSilla on oma julkaisusarja Crossing Boundaries: Turku Medieval and Early Modern Studies, minkä lisäksi tutkimuskeskus julkaisee alansa tutkimusta yhteistyössä muiden tieteellisten kustantajien kanssa.

TUCEMEMS: tapahtumat

TUCEMEMS järjestää tieteellistä ohjelmaa sekä jäsenilleen että suurelle yleisölle. Toiminta ja tapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. TUCEMEMSin toiminnan perusrunko koostuu kuukausiesitelmistä, Studia generalia -luentosarjoista, tieteellisistä konferensseista ja työpajoista. Lisäksi keskus järjestää yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa erilaisia tilaisuuksia Turussa ja muualla Suomessa.

TUCEMEMS: opetus

TUCEMEMS tarjoaa sivuainepaketiksi tarkoitetun monitieteisen vanhojen aikojen opintokokonaisuuden, jonka voi suorittaa 25-60 op:n laajuisina.