Asiasana: kansainvälisyys

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kansainvälisten osaajien urapolkuja tukeva Uniting Companies and International University Talents (UNICOM) -hanke on käynnistynyt

16.11.2021

Turun yliopiston koordinoiman UNICOM-hankkeen tavoitteena on lisätä alueen työmarkkinoiden avoimuutta ja houkuttelevuutta alueella jo asuville korkeakoulutetuille kansainvälisille osaajille. Hanke on ESR:n rahoittama ja se vastaa varsinaissuomalaisten yritysten osaajapulaan valituilla kärkialoilla (Health, Tech ja Clean). 

Turun yliopiston opettajankoulutuksen osaamista hyödynnetään Sri Lankan koulutusuudistuksessa

25.10.2021

Sri Lankassa on käynnistynyt laajamittainen koulutusuudistus, jonka avulla pyritään kehittämään maan yläkoulun ja toisen asteen koulutusjärjestelmää. Uudistusta rahoittaa Aasian kehityspankki (ADB), joka on valinnut koulutusuudistuksen teknisen avun toimittajaksi kansainvälisen konsortion. Turun yliopisto tuo teknisen avun projektiin asiantuntemusta opetussuunnitelmien kehittämisestä ja pedagogisista menetelmistä.

Kansainvälisistä opiskelijoista voimavara Turun seudun elinkeinoelämälle

08.11.2019

Vierailukeskus Joessa järjestetään maanantaina 11. marraskuuta ensimmäinen kaikille Turun alueen kansainvälisille korkeakouluopiskelijoille avoin uratapahtuma, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita kiinnittymään Suomeen sekä työllistymään Turun seudulle ja Lounais-Suomeen. Study & Stay in Turku -tapahtumaan on ilmoittautunut 210 kansainvälistä tutkinto- tai vaihto-opiskelijaa.