Asiasana: Innovaatiot
Turun yliopisto järjesti innovaatio- ja yrittäjyyskoulutusta nigerialaisille yliopistoille
Turun yliopiston kehittämän Innovation and Enterprise Development -koulutuskokonaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä innovaatio- ja yritystoiminnan kehittämisen keskeisistä periaatteista. Koulutus tarjoaa myös ideoita ja motivaatiota yrittäjyys- ja innovaatiostrategioiden toteuttamiseen korkeakouluissa.
Uudessa CCR Insights julkaisusarjassa käsitellään ajankohtaisia teemoja
Insights on Turun kauppakorkeakoulun CCR:n uusi julkaisusarja liiketoiminnan, talouden ja yhteiskunnan ajankohtaisista teemoista. Julkaisut ovat luonteeltaan kompakteja keskustelunavauksia ja CCR:n tutkimukselle kiinnostavia ilmiöitä taustoittavia näkökulmia.
Flavorian innovaatioviikko kokoaa opiskelijat ratkomaan ruokaketjun haasteita
Flavoria Innovation Festival on viikon kestävä tapahtuma, jossa eri alojen opiskelijat pääsevät ratkomaan ruokaketjun ja yritysten oikeita haasteita.
1,6 miljoonan rahoitus innovaatioiden hyödyntämistä edistävälle EnvisionAlliances-hankkeelle
My, My Health & My Food -hanke järjesti innovaatiotapahtuman Kempeleessä
Vuoden alusta käynnistynyt Turun yliopiston sekä VTT yhteinen hanke, Me, My Health & My Food (MeHeFo), innovoi ja vahvistaa yksilöllisiä ruokaan ja syömiseen liittyviä terveyttä ja ennakoivaa hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Juhannuksen alusviikolla hankkeen yritystoimijat ja Turun yliopisto jatkoivat yritysten kärkiosaamisten kautta vahvistuvaa yhteistä innovointia Kempeleessä, Oulun lähialueella.
Innovaatioviikolla panostettiin yksilöllisten terveys-, ruoka- ja syömisratkaisuiden kärkiosaamiseen
Me, My Health & My Food -hanke toteutti viime viikolla innovaatioviikon, jonka aikana Turun yliopiston teknillisen ja lääketieteellisen tiedekuntien sekä Turun kauppakorkeakoulun kansainväliset opiskelijat pääsivät ideoimaan ja kehittämään uusia terveyteen ja ruokaan liittyviä ratkaisuja yhdessä yritysten, tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.
Suomi vahvistaa terveyden edistämistä panostamalla yksilöllisten ruoka- ja syömisratkaisuiden kärkiosaamiseen
VTT ja Turun yliopisto luovat yhdessä suomalaisten yritysten kanssa yksilöllisiä ja kohdennettuja ruokaan ja syömiseen liittyviä terveyttä ja ennakoivaa hyvinvointia edistäviä ratkaisuja kansainvälisille markkinoille Business Finlandin juuri myöntämällä rahoitustuella Me, My Health & My Food (MeHeFo) -projektissa. Tavoitteena on selvittää, tutkia sekä yhdistää ja analysoida kuluttajaan liittyviä yksilöllisiä tekijöitä, minkä avulla kuluttajaa autetaan valitsemaan hänelle sopivimpia tuotteita ja palveluja.
SPARK Finland merkittävien eurooppalaisten yrityshautomoiden listalle
SPARK Finland -ohjelma on valittu 25 merkittävimmän eurooppalaisen bioteknologia-alan yrityshautomon ja -ohjelman listalle. Listaa julkaiseva Labiotech.eu on johtava Euroopan bioteknologiateollisuutta seuraava verkkojulkaisu.
Yhteensä 34 Turun yliopiston projektia saanut Business Finlandin R2B-rahoituksen
Turun yliopisto tukee tutkimuksen kaupallistamista tarjoamalla vakiintuneen prosessin Business Finlandin Research to Business (R2B) -rahoituksen hakemiseksi. Kevääseen 2021 mennessä rahoitusta on saatu 34 projektille.