Asiasana: EC2U

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

EC2U-paikalliskoordinaattorit kehittivät Turun tapaamisessa sujuvampia käytäntöjä

05.07.2022

Miten parhaita käytäntöjä jaetaan ja otetaan käyttöön kaikissa EC2U-allianssin yliopistoissa? Kysymykseen etsittiin vastausta EC2U:n paikalliskoordinaattoreiden tapaamisessa Turussa kesä-heinäkuun taitteessa. EC2U-yhteistyön ytimessä toimivien paikalliskoordinaattoreiden tekemä kehitystyö koituu niin opiskelijoiden, opettajien, henkilökunnan kuin hallintohenkilökunnankin hyödyksi.

Turun yliopisto tukee ukrainalaisten opiskelijoiden ja väitöskirjatutkijoiden pääsyä vaihtoon Turun yliopistoon

06.06.2022

Turun yliopisto tarjoaa 25:lle Ukrainasta sodan vuoksi pakoon lähteneelle opiskelijalle vaihto-opiskelupaikan ja apurahan lukukauden ajaksi. Paikkoja voivat hakea EC2U-allianssin uuden strategisen kumppanin, Ukrainan Lvivissa sijaitsevan kansallisen Ivan Frankon yliopiston (IFNUL) opiskelijat ja väitöskirjatutkijat.

Eurooppalaisyliopistot loivat yhteiset maisteriohjelmat – haku auki

04.04.2022

Turun yliopisto tarjoaa osana eurooppalaista EC2U-allianssin toimintaa opiskeltaviksi kahta uutta, kansainvälistä maisteriohjelmaa. Ohjelmiin valitut opiskelijat voivat räätälöidä itselleen kieleen, kulttuuriin ja yhteiskuntaan tai kestäviin kaupunkeihin ja yhteisöihin keskittyvän koulutuksen. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus saada samalla kertaa tutkinto useammasta allianssin yliopistosta.

Tutkimuksen ja tohtorikoulutuksen virtuaali-instituutit esille EC2U:n foorumissa

20.10.2021

Turun ja kuuden muun eurooppalaisen yliopiston yhteisen EC2U-allianssin sisälle rakennettavat virtuaali-instituutit esittäytyvät 27.—28.10. järjestettävässä EC2U Foorumissa. Tutkimus- ja innovaatioyhteistyötä tuodaan esille myös Research & Innovation For Cities & Citizens -yhteisprojektin kautta. Foorumi järjestetään Salamancassa, mutta siihen voi osallistua myös etänä.

Yrittäjyyskurssi avaa EC2U-opetusyhteistyön

13.09.2021

Entrepreneurship for research professionals -kurssi on ensimmäinen EC2U-allianssin yhteinen kurssi. Turun yliopiston kauppakorkeakoulun järjestämälle kurssille voivat motivaatiokirjeellä hakea kaikkien EC2U-yliopistojen tohtorikoulutettavat. Kurssin suorittaminen avaa myös mahdollisuuden osallistua keväällä 2022 EC2U:n Yrittäjyysakatemian toimintaan.