Asiasana: EC2U

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

EC2U kehittää 7 eurooppalaisen yliopiston yhteistyötä - ilmoittaudu mukaan foorumiin

03.05.2021

Seitsemän eurooppalaisen yliopiston yhteinen European Campus of City-Universities (Yliopistojen ja kaupunkien eurooppalainen kampus, EC2U) -allianssi foorumi järjestetään 19.—21. toukokuuta. Turun yliopiston järjestämän tapahtuman ydinteemoina ovat sosiaalinen kestävyys, kaupunkien ja yliopistojen välinen yhteistoiminta sekä mikrokredentiaalit ja opiskelijoiden sitoutuminen opiskeluun. Koko tapahtumaan tai sen osiin ilmoittautuminen on nyt avoinna.

Kerro meille arvosi

12.04.2021

Mitä itse arvostat, entä mitä arvostetaan työyhteisössäsi tai kotimaassasi laajemmin? Kerro se meille kyselyssä #MitkäOvatSinunArvosi. Kyselyn tekee seitsemän eurooppalaisen yliopiston EC2U-allianssi, jonka yhtenä jäsenenä on Turun yliopisto.

Turku kutsuu kumppanit EC2U-foorumiin toukokuussa

12.04.2021

Seitsemän eurooppalaisen yliopiston yhteistyöallianssin EC2U:n foorumi järjestetään virtuaalisena 17.–21. toukokuuta. Turun yliopiston isännöimässä foorumissa pureudutaan muun muassa sosiaaliseen kestävyyteen, yliopistojen ja kaupunkien yhteistyöhön sekä siihen, miten opiskelijat saadaan vielä paremmin sitoutumaan opintoihinsa.