Asiasana: Coimbra Group

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tule seuraamaan Turun yliopiston tohtoriopiskelijoiden 3 minuutin tutkimusesittelyjä

11.03.2021

Kolme minuuttia aikaa kertoa tutkimuksen ydinkohdat mahdollisimman mukaansatempaavalla tavalla. Queenslandin yliopiston kehittämä 3MT-kilpailu haastaa 10 Turun yliopiston tohtorikoulutettavaa panemaan parastaan. Voittaja valitaan keskiviikkona 17.3. kello 12.00–14.00 järjestettävssä virtuaalisessa tilaisuudessa, ja hän edustaa Turun yliopistoa Coimbran Euroopan laajuisessa kilpailussa.

Tule kannustamaan oma suosikkisi voittoon 3MT-finaalissa 5.3.

11.02.2020

3MT logo

Three Minute Thesis -kilpailun finalistit on valittu. Torstaina 5.3. järjestettävässä finaalissa kilpailee kymmenen tohtorikoulutettavaa. Finaali käydään kello 12.15 alkaen Turun kauppakorkeakoulun OP-salissa. Turun yliopiston finaalin voittanut osallistuu Coimbra Groupin yhteiseen kansainväliseen kisaan videolla. Tapahtuma on avoin eikä vaadi ilmoittautumista.

Katso Three Minute Thesis -kilpailun videot

22.03.2018

Kaikkien Turun yliopiston Three Minute Thesis -kilpailijoiden videot ovat katsottavissa Youtubessa. Kilpailun voitti Khalil Shahramian, joka edustaa Turun yliopistoa Coimbra Groupin 3MT-kilpailussa.

 

Kilpailun voittaja Khalil Shahramian edustaa Turun yliopistoa Coimbra Groupin 3MT-kilpailussa.

 

Väitöskirjatutkija kiteyttää tutkimuksensa 180 sekuntiin yleisölle avoimessa 3MT-kilpailussa 8.3.

20.02.2018

Miten väitöskirjan tekijä kiteyttää tutkimuksensa ytimen kolmeen minuuttiin? Sen voi nähdä ja kokea Turun yliopiston Three Minute Thesis -finaalissa. Tarjolla on kymmenen esitystä, joilla kilpailijat yrittävät hurmata niin tuomariston kuin yleisönkin. Tilaisuus on kaikille avoin ja englanninkielinen.

​Turun yliopiston ensimmäinen Three minute thesis -kilpailu järjestettiin vuosi sitten.