Flavorian innovaatioviikko kokoaa opiskelijat ratkomaan ruokaketjun haasteita
Flavoria Innovation Festival on viikon kestävä tapahtuma, jossa eri alojen opiskelijat pääsevät ratkomaan ruokaketjun ja yritysten oikeita haasteita.
Flavoria Innovation Festival on viikon kestävä tapahtuma, jossa eri alojen opiskelijat pääsevät ratkomaan ruokaketjun ja yritysten oikeita haasteita.
Millaisia tunteita luontomaisemat sinussa herättävät? Tule mukaan kehittämään moniaistiympäristöjä Aistikattilaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 19.4.2021.
Turun yliopisto osallistuu Climate Leadership Coalition -yhdistyksen (CLC) Nollapäästöpäivä-kampanjaan korostamalla ruokavalintojen ja -hävikin merkitystä. Ilmastomyönteinen toimintakulttuuri näkyy yliopistolla muuan muassa korkeatasoisena ruokatutkimuksena, joka tarjoaa tukea ja uusia mahdollisuuksia ilmastoystävällisiin ruokavalintoihin. Nämä teemat ovat esillä Nollapäästöpäivän viikolla 21.–25.9., kun Turun yliopiston tutkijat virittävät keskustelua Twitterissä mitä mielenkiintoisimmista ruokaan liittyvistä näkökulmista.
Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta ja Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla on tiedekunnille strateginen merkitys.
Toukokuussa 2019 tutkimuslaboratorionsa avannut Flavoria® on Suomen ensimmäinen avoin tutkimusalusta, jossa tutkijat saavat päivittäin välittömän kontaktin ihmisten aitoihin ruokakokemuksiin.
Turun yliopiston kehittämä Flavoria®-tutkimusalusta on selvittänyt tiensä arvostetun PRO-kilpailun finaaliin. Uraauurtava ravintolakonsepti tuottaa tutkimustietoa eri alojen hyödynnettäväksi.
Turun yliopiston Flavoria-tutkimusalusta ja -ravintola on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin.
Turun yliopiston Flavoria-tutkimusalusta ja -ravintola on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin.