Asiasana: Flavoria

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tutkimuksesta eväitä ilmastoystävällisten ruokavalintojen tekemiseen

21.09.2020

Turun yliopisto osallistuu Climate Leadership Coalition -yhdistyksen (CLC) Nollapäästöpäivä-kampanjaan korostamalla ruokavalintojen ja -hävikin merkitystä. Ilmastomyönteinen toimintakulttuuri näkyy yliopistolla muuan muassa korkeatasoisena ruokatutkimuksena, joka tarjoaa tukea ja uusia mahdollisuuksia ilmastoystävällisiin ruokavalintoihin. Nämä teemat ovat esillä Nollapäästöpäivän viikolla 21.–25.9., kun Turun yliopiston tutkijat virittävät keskustelua Twitterissä mitä mielenkiintoisimmista ruokaan liittyvistä näkökulmista.

Turun yliopiston uusi kestävän ruokakehityksen ja -kulutuksen Flavoria-tutkimusalusta otettiin käyttöön

27.05.2019

Turun yliopiston Flavoria-tutkimusalusta ja -ravintola on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin.

Mediakutsu: Tervetuloa tutustumaan Turun yliopiston uuteen kestävän ruokakehityksen ja -kulutuksen Flavoria-tutkimusravintolaan ja Aistikattilaan

21.05.2019

Turun yliopiston Flavoria-tutkimusalusta ja -ravintola on paikka, jossa tutkijat ja liiketoiminnan kehittäjät pääsevät tuottamaan uutta tieteellistä tietoa ja innovaatioita ihmisten aitoja kokemuksia ketterästi tutkimalla ja testaamalla. Tavoitteena on keksiä uusia ratkaisuja kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin tarpeisiin.