Opiskelu Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa

Yksikössämme toimivissa tutkimusryhmissä on mahdollista suorittaa yhdessä yhteistyölaitosten kanssa jatko-opintoja tai perustason opintoja sekä opintoihin liittyviä työharjoitteluja. Mahdollisia ovat esimerkiksi laboratoriossa suoritettavat projektit tai osallistuminen meneillään oleviin tutkimuksiin. Projekteja on jatkuvasti tarjolla eri alojen opiskelijoille.

Harjoittelut kestävät yleensä 1–6 kuukautta, ja ne ovat hyvä tapa tutustua tutkimusryhmiin. Kesäharjoittelunkin aikana ehtii jo tutustua moniin toimintoihimme. Harjoittelun tai projektityöskentelyn aikana voi myös miettiä, olisiko kyseinen tutkimusala ja -ryhmä soveltuva esimerkiksi jatko-opintoihin, aina väitöskirjaan saakka.

FFF:stä ei myönnetä yliopiston tutkintoja, joten opiskelijat kirjautuvat normaalin käytännön mukaan esimerkiksi kliinisen laitoksen jatko-opiskelijoiksi.

Mikäli olet kiinnostunut saamaan työkokemusta funktionaalisten elintarvikkeiden tutkimusalueelta, ota suoraan yhteyttä tutkimusryhmän jäseniin, joiden yhteystiedot löydät täältä.

Kokemuksia harjoittelusta ja opiskelusta

Katriina Oksman, ravitsemustieteen opiskelija, Itä-Suomen yliopisto

"Harjoitteluni työtehtävät olivat hyvin monipuolisia. Pääsin osallistumaan Flavoriassa järjestettävään tutkimukseen, tekemään itse havainnoivaa tutkimusta Flavoriassa ja käsittelemään ja analysoimaan tutkimusdataa. Harjoittelussa perehdyin eri tutkimusten teemoihin, kuten ruokahävikkiin ja sen minimointiin sekä neofobiaan ja erään makureseptorin genotyyppeihin."

Lue koko juttu Flavorian sivuilta