Asiasana: Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

My, My Health & My Food -hanke järjesti innovaatiotapahtuman Kempeleessä

22.06.2022

Vuoden alusta käynnistynyt Turun yliopiston sekä VTT yhteinen hanke, Me, My Health & My Food (MeHeFo), innovoi ja vahvistaa yksilöllisiä ruokaan ja syömiseen liittyviä terveyttä ja ennakoivaa hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Juhannuksen alusviikolla hankkeen yritystoimijat ja Turun yliopisto jatkoivat yritysten kärkiosaamisten kautta vahvistuvaa yhteistä innovointia Kempeleessä, Oulun lähialueella.

Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuus

Aika

24.5.2022 klo 8.30 - 10.00
Tervetuloa Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuuteen Medisiina D:n Aistikattilaan tiistaina 24.5. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi lyhyitä puheenvuoroja tutkimuksen ja yrittäjyyden suhteesta – lisäksi esittelemme paikallisia yrittäjyysohjelmia, joiden kautta omaa ideaa voi lähteä...

Innovaatioviikolla panostettiin yksilöllisten terveys-, ruoka- ja syömisratkaisuiden kärkiosaamiseen

16.05.2022

Me, My Health & My Food -hanke toteutti viime viikolla innovaatioviikon, jonka aikana Turun yliopiston teknillisen ja lääketieteellisen tiedekuntien sekä Turun kauppakorkeakoulun kansainväliset opiskelijat pääsivät ideoimaan ja kehittämään uusia terveyteen ja ruokaan liittyviä ratkaisuja yhdessä yritysten, tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuus

Aika

24.5.2022 klo 8.30 - 10.00
Tervetuloa Tutkijasta yrittäjäksi -aamukahvitilaisuuteen Medisiina D:n Aistikattilaan tiistaina 24.5. klo 8:30-10. Tarjolla on aamupalan lisäksi lyhyitä puheenvuoroja tutkimuksen ja yrittäjyyden suhteesta – lisäksi esittelemme paikallisia yrittäjyysohjelmia, joiden kautta omaa ideaa voi lähteä...

Tervetuloa TG-klubiin! Teemana cocktailit

Aika

6.4.2022 klo 17.00 - 19.00
Tieteellis-gastronomisessa ruokaklubissa perehdytään keskiviikkona 6.4. cocktailien maailmaan. Turussa tilaisuus järjestetään Flavorian Aistikattilassa klo 17-19, ja mukaan mahtuu 20 ilmoittautujaa. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti...

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen 20-vuotisjuhlaseminaari

Aika

28.4.2022 klo 13.00 - 19.00
Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus juhlii 20-vuotista taivaltaan torstaina 28.4.2022 kansainvälisen hybridi-seminaarin merkeissä. Tapahtumaan voi osallistua joko etänä tai paikan päällä Medisiina D:n Alhopuro-salissa. Seminaarin jälkeen järjestämme paikalla olijoille...

Avoimet ovet Aistikattilassa - Tervetuloa!

Aika

25.3.2022 klo 10.30 - 13.00
Aistikattila® on Flavorian yhteydessä sijaitseva moniaistitila, joka soveltuu muun muassa tutkimuksen, innovaatiotyöpajojen, seminaarien ja tapahtumien järjestämiseen. Perjantaina 25.3. avaamme Aistikattilan ovet kaikille klo 10:30-13 – tervetuloa nauttimaan vaikka lounas tai päiväkahvit...

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi

Aika

9.3.2022 klo 17.00 - 19.00
Molekyyligastronomisen-ruokaklubin (MG-klubi) nimi muuttuu Tieteellis-gastronomiseksi ruokaklubiksi (TG-klubi). Tapahtumat järjestetään jatkossa keskiviikkoisin. Turussa toteutustapa pysyy muuten samana – klubi-illat järjestetään Aistikattilassa klo 17-19 ja tervetulleita ovat kaikkia ruoasta...