Asiasana: Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Ilmoittaudu mukaan lounasruokien aistinvaraisen arvioinnin tutkimukseen

23.08.2021

Turun yliopiston Aistikattilassa järjestetään 31.8.–10.9.2021 aistinvaraisen arvioinnin tutkimus, jossa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan arvioimaan uudistettuja versioita klassikkoresepteistä. Maistettavana on kaksi mahdollisesti markkinoille tulevaa lounasruokatuotetta, joiden miellyttävyydestä haluamme saada tietoa jatkotuotekehitystä varten. Sinun mielipiteesi on meille tärkeä!

Food Tech Platform Finland -loppuwebinaari

Aika

31.8.2021 klo 9.00 - 11.00
Food Tech Platform Finland kestävän ruokajärjestelmän jäljilläFood Tech Platform Finland -hankkeen tavoitteena oli kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0 yhdistämällä tutkimus, teknologia ja liiketoiminnan osaajat. Kaksivuotinen hankkeemme on tulossa päätökseensä, ja tiistaina 31.8.2021 klo 9–11...

Opiskelu Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa

Yksikössämme toimivissa tutkimusryhmissä on mahdollista suorittaa yhdessä yhteistyölaitosten kanssa jatko-opintoja tai perustason opintoja sekä opintoihin liittyviä työharjoitteluja. Mahdollisia ovat esimerkiksi laboratoriossa suoritettavat projektit tai osallistuminen meneillään oleviin tutkimuksiin. Projekteja on jatkuvasti tarjolla eri alojen opiskelijoille.

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus käynnistää uudenlaisen tutkimusta, taidetta ja gastronomiaa yhdistävän yhteistyön – Tule kuulolle monipuolista juusto- ja viinitutkimusta esittelevään webinaariin

18.05.2021

Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus esittelee 20.5.2021 avoimessa webinaarissa viini- ja juustotutkimusta sekä niihin liittyvää taidetta ja gastronomiaa. Webinaarissa ei unohdeta myöskään viineissä ja juustoissa vaikuttavia hiljaisia puurtajia – mikrobeja.