Asiasana: Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tiedelinja: Tutkitut niksit herkulliseen ruokaan

Aika

6.5.2020 klo 18.00 - 19.00
Herkulliseen ruokakokemukseen voi vaikuttaa monella tavalla. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (FFF) professori Anu Hopia on kiinnostunut ruuanvalmistuksen kemiasta, ravintolapiireissä puhuen molekyyligastronomiasta. Tiedelinjalla Hopia kertoo, millä tieteellistä tietoa...

Opiskelu Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa toimivissa tutkimusryhmissä on mahdollista suorittaa opintoihin liittyviä työharjoitteluja. Mahdollisia ovat esimerkiksi laboratoriossa suoritettavat projektit tai osallistuminen meneillään oleviin kliinisiin tutkimuksiin. Projekteja on jatkuvasti tarjolla eri alojen opiskelijoille.