Asiasana: Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Opiskelu Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa

Yksikössämme toimivissa tutkimusryhmissä on mahdollista suorittaa yhdessä yhteistyölaitosten kanssa jatko-opintoja tai perustason opintoja sekä opintoihin liittyviä työharjoitteluja. Mahdollisia ovat esimerkiksi laboratoriossa suoritettavat projektit tai osallistuminen meneillään oleviin tutkimuksiin. Projekteja on jatkuvasti tarjolla eri alojen opiskelijoille.

Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus käynnistää uudenlaisen tutkimusta, taidetta ja gastronomiaa yhdistävän yhteistyön – Tule kuulolle monipuolista juusto- ja viinitutkimusta esittelevään webinaariin

18.05.2021

Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus esittelee 20.5.2021 avoimessa webinaarissa viini- ja juustotutkimusta sekä niihin liittyvää taidetta ja gastronomiaa. Webinaarissa ei unohdeta myöskään viineissä ja juustoissa vaikuttavia hiljaisia puurtajia – mikrobeja. 

Tule mukaan katseenseurantatutkimukseen Flavoriaan

26.04.2021

Haluamme kehittää Flavoria®-tutkimusravintolan lounaslinjaston sekä My Flavoria® -sovelluksen tutkimuskäyttöä. Etsimme pilottitutkimukseemme 8–10 vapaaehtoista osallistujaa, joiden lounaan valinta tallennetaan Tobii Pro Glasses 2 -katseenseurantalaseilla. Ruokailun jälkeen osallistujia haastatellaan.

Turun yliopiston tutkijat vahvasti mukana kansallisen elintarviketutkimusstrategian laatimisessa

17.03.2021

Aika on kypsä Suomen ruokajärjestelmän muutokselle. VTT, Helsingin, Turun ja Itä-Suomen yliopistot, Luonnonvarakeskus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Ruokavirasto määrittivät elintarviketutkimukselle suunnan, joka ohjaa Suomea keskeiseksi toimijaksi terveelliseen ja kestävään ruokajärjestelmään siirtymisessä. Samalla Suomi luo uusia talouskasvun mahdollisuuksia.