Asiasana: funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
Lapin Marian Kelpo-umamiketsuppi Hyllypaikka-kilpailun voittoon
Varsinais-Suomen elintarvikealan pk-yrityksille tarkoitettu Hyllypaikka-kilpailun finaalissa maanantaina 28.8. voittajaksi selviytyi kaarinalainen Lapin Maria Oy.
Mediakutsu: Kisan kautta suoraan kaupan hyllylle
Elintarvikealan pk-yrityksille suunnatun Hyllypaikka-kilpailun finaali pidetään vierailukeskus Joessa maanantaina 28.8.2023 klo 13–16.
Aamukahvitilaisuus / Morning Coffee Session
Aika
VarsiFood-hankkeen aamiaistapahtumassa esiteltiin suomalaisia makuja kansainvälisille osallistujille
Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus (FFF) yhdessä Yrityssalon kanssa järjesti Flavoria-tutkimusravintolassa maanantaina 12.6. Michelin-oheistapahtumana ammattikokeille, kansainväliselle medialle ja sidosryhmille suunnatun aamiaistilaisuuden.
Tutustuminen Luonnonvarakeskuksen (Luke) Food pilottiin
Aika
Lääketieteellisen tiedekunnan promootiossa vihitään 152 tohtoria ja 5 kunniatohtoria - tule kuuntelemaan kunniatohtoreiden luentoja ja seuraamaan kulkuetta
Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta järjestää perjantaina 26.5.2023 tohtoripromootion. Promootioakti alkaa klo 12 Turun konserttitalossa. Promootiokulkuetta Tuomiokirkolle voi seurata Aninkaistenkadulla noin klo 15.30 alkaen (säävaraus).
Apuraha ravitsemustieteen ja biolääketieteen alan väitöskirjatutkimukseen
Myönnämme apurahan ravitsemustieteen ja biolääketieteen alan väitöskirjatutkimukseen.