Asiasana: Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Tiedelinja: Tutkitut niksit herkulliseen ruokaan

Aika

6.5.2020 klo 18.00 - 19.00
Herkulliseen ruokakokemukseen voi vaikuttaa monella tavalla. Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen (FFF) professori Anu Hopia on kiinnostunut ruuanvalmistuksen kemiasta, ravintolapiireissä puhuen molekyyligastronomiasta. Tiedelinjalla Hopia kertoo, millä tieteellistä tietoa...

Haju- ja makuaistin äkillistä heikkenemistä COVID-19-taudin yhteydessä selvitetään kyselytutkimuksella

23.04.2020

Helsingin yliopiston ja Turun yliopiston tutkijat ovat mukana kansainvälisessä COVID-19-tutkijaryhmässä, joka pyrkii selvittämään haju- ja makuaistin heikkenemisen yhteyttä uuden koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Kaikkia hengitystiesairauden vastikään sairastaneita pyydetään vastaamaan kyselyyn.