Tervetuloa osallistumaan lounasruokailututkimukseen Flavoriaan

29.02.2024

Turun yliopiston Flavoria®-tutkimusravintolassa toteutetaan maaliskuussa Ruokakokemukset itsepalveluravintolassa -tutkimus. Tutkimus on osa Business Finlandin rahoittamaa Dining Flow -projektia, jossa tutkitaan ruokailijoiden ja ruokapalvelun tuottajien kokemuksia ja kestävyyttä itsepalveluravintoloissa.

Haemme mukaan yli 18-vuotiaita henkilöitä, jotka ovat halukkaita ruokailemaan yhden kerran (1) lounasravintola Flavoriassa lounasaikana. Tutkimukseen ilmoittaudutaan etukäteen. Lounas ei maksa sinulle mitään, vaan se sisältyy tutkimuskäyntiin. Lounaalla on tarjolla liha- tai kasvisruoka- (lakto-ovo) vaihtoehdot.

Tutkimuksen kulku

Tutkimuksen aikana tulet Flavoriaan ruokailemaan normaalin lounaan. Saat valita lounaaseen itsellesi sopivan ajan. Ennen lounasta sinut opastetaan käyttämään linjastoa. Ennen lounasta sekä lounaan aikana ja jälkeen tulet vastaamaan kyselyihin liittyen ruokailutottumuksiisi. Aikaa lounaaseen ja kyselyiden täyttämiseen menee noin 60–90 minuuttia.

Aika: Tutkimus toteutetaan 6.3.–25.3. (viikoilla 10–13) lounasaikaan klo 10.30–13.30

Paikka: Lounasravintola Flavoria, Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, Turku

Ilmoittautuminen

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, täytäthän esitietolomakkeen alla olevan linkin kautta. Lomakkeen kautta pääset myös lukemaan ja tallentamaan tutkimustiedotteen ja tietosuojaseloste sekä varaamaan tutkimusajankohdan, mikäli sovellut osallistujaksi.

Tutkimuksesta lisätietoja antavat:

Dining Flow -tutkijat

Kati Mokkala (FT)
Leo Lepistö (FM)
Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskus (NuFo), Turun yliopisto

dftutkimus@utu.fi

Dining Flow -projektin tarkoitus on parantaa ruokailijoiden ja palveluntarjoajien kokemuksia, ja lisätä kestävyyttä itsepalveluravintoloissa (Self Service Restaurant, SSR). Tavoitteeseen päästään tarjoamalla palveluntarjoajille konkreettisia datalähtöisiä päätöksenteon tukityökaluja ja -ratkaisuja, jotka syntyvät yhdistäen ruokailijoiden toiminnan ja kokemusten tutkimus itsepalveluravintoloiden sidosryhmiltä, laitteistoilta ja ympäristöltä (eli rakennuksilta ja niiden käyttäjiltä) saatavaan dataan.

Luotu 29.02.2024 | Muokattu 29.02.2024