Tervetuloa vieraaksi oikeustieteelliseen tiedekuntaan

Oikeustieteellinen tiedekunta toimii juuri peruskorjatussa Calonia-rakennuksessa keskellä Turun kampusaluetta. 

Tiedekuntarakennus Calonia kartalla:


Saapuminen:
Oikeustieteellinen tiedekunta (Calonia-rakennus) sijaitsee osoitteessa Caloniankuja 3. Calonian pääovi on auki pääsääntöisesti ma-to klo 7.45-18 ja pe klo 7.45-16. 

Yliopiston ja kauppatorin välillä on hyvät bussiyhteydet. Paikallisliikenteen kertalipun hinta on 3,00 €, johon kuuluu kahden tunnin vaihto-oikeus. Yliopistolle vievät linjat löydät täältä.

Pysäköinti:
Turun yliopiston kampusalueelta löytyy kuukausipysäköinti- ja lyhytaikaispysäköintipaikkoja. Pysäköintilupa tarvitaan ma-pe klo 8-16 välillä, muina aikoina pysäköinti ko. alueella on vapaata, lukuunottamatta henkilökohtaisia pysäköintipaikkoja. Lisää tietoa pysäköinnistä kampusalueella.

Esteettömyys:
Calonia on esteetön rakennus. Pääsisäänkäynnissä on oviautomatiikka ja tiloista löytyy hissi. Jokaisessa kerroksessa on myös inva-WC. Caloniankujalla on kaksi invapysäköintipaikkaa.

Langaton verkko:
Turun yliopiston vierailla on käytössä yliopiston langaton vierailijaverkko UTU Visitor. Verkon kuuluvuus kattaa koko kampuksen. 

Ruokailu:
Calonian tiedekuntarakennuksessa on kahvila Lex Cafe, joka on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 9-14.30.

Kampusalueella on lukuisia opiskelijaravintoloita, joissa on monipuolinen lounastarjonta. Calonian lähettyviltä löytyy muun muassa Educarium-rakennuksessa toimiva Macciavelli. Opiskelijaravintoloiden tiedot ja lounastarjonta löytyvät täältä.

Vierailukohteet yliopistolla:
Voit vierailla monenlaisissa mielenkiintoisissa kohteissa yliopiston alueella, lisätietoa vierailukohteista löytyy täältä.