Heritage, Tourism and Hospitality International Conference (HTHIC2017) Porin yliopistokeskuksessa 27.–29.9.2017

18.05.2017

Miten matkailukohteet voivat houkutella matkailijoita ja samaan aikaan edistää alueensa kulttuuriperintökohteiden ja luonnon säilyttämistä yhteistyön avulla?

HTHIC on järjestyksessä kolmas kansainvälinen tutkijoiden ja kulttuurimatkailun toimijoiden konferenssi, joka tänä vuonna järjestetään Porin yliopistokeskuksessa. Aikaisemmat konferenssit Istanbulissa vuonna 2014 ja Amsterdamissa vuonna 2015 saavuttivat suuren suosion. Konferenssin teeman "Narratives for a World in Transition” mukaisesti esityksissä korostuvat tarinankerronta ja kerronnalliset tekniikat matkailukohteiden brändäämisessä ja markkinoinnissa, sitoutettaessa sidosryhmiä ja kävijöitä, sekä kestävän kehityksen ja innovoinnin välineenä.
 
Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö  toimii konferenssin paikallisena pääjärjestäjänä yhteistyössä Elgin & Co ja useiden suomalaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Konferenssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkijoiden, yrittäjien, kouluttajien ja kehittäjien aitoon vuoropuheluun sekä tiedon ja kokemusten vaihtoon. Vierailukohteina ja yhteistyökumppaneina ovat  Rosenlew-museo Porissa ja A. Ahlström Oy:n ruukkialue Noormarkussa. Lisätietoja konferenssista  www.heritagetourismhospitality.org

Avoimet tilaisuudet osana SuomiFinland100 -ohjelmaa

HTHIC2017 on myös osa SuomiFinland100 -ohjelmaa. Konferenssin aikana järjestetään Porin yliopistokeskuksessa (Auditorio, 1. krs) kaksi kaikille avointa SuomiFinland100 –ohjelmaan kuuluvaa asiantuntijapuheenvuoroa.
 
Torstaina 28.9. klo 9:15–10:15  professori  Markku Wilenius (Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus) puhuu aiheesta "Kaupunkien elävöittäminen tulevaisuudessa"  - millaisen käsikirjoituksen laadimme kaupungille, jota ihmiset tulevat ihailemaan ympäri maailmaa. Lisätietoja konferenssin SuomiFinland100 –ohjelmasta (ilmainen): https://heritagetourismhospitality.org/suomifinland100-2/
 
Perjantaina 29.9. klo 11:00–15:50 Professori Anna Sivula Turun yliopistosta (Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitos) kertoo kulttuuriperinnöstä ja tarinoiden merkityksestä niiden säilyttämiselle sekä myös teollisen kulttuuriperinnön säilyttämisestä ja kehittämisestä. Mitä tapahtuu, kun vanha tehdas muuttuu kulttuuriperintökohteeksi ja miltä näyttävät tulevaisuuden kulttuuriperintökohteet? Porin Puuvillatehdas on yksi esimerkki teollisen kulttuuriperinnön säilyttämisestä ja kehittämisestä.
 
Konferenssin osallistumismaksu early bird 390 euroa (avec 150 euroa) + alv 1.9. asti sisältää kolmen päivän ohjelman lisäksi täyden kokoustarjoilun ml. opastetun kävelykierroksen Ahlströmin ruukin alueella ja käynnin Villa Maireassa sekä konferenssipäivällisen Ahlströmin Klubilla Noormarkussa.
 
Lisätietoja osallistumismaksuista ja rekisteröinti https://heritagetourismhospitality.org/register/
 
Olemme myös sosiaalisessa mediassa:
 
Lisätiedot:
Arja Lemmetyinen, D.Sc., University researcher
arja.lemmetyinen@utu.fi
Puh. 050 520 0770
Turku School of Economics at the University of Turku, Pori Unit
University Consortium of Pori (UCPori, www.ucpori.fi)
Pohjoisranta 11 A, 28100 Pori, Finland
www.heritagetourismhospitality.org
www.utu.fi/tse/pori
 
Luotu 18.05.2017 | Muokattu 18.08.2017