Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen kirjastoaineistot muuttavat Arcanumin kirjastoon 16.1.2023 alkaen

11.01.2023

Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineistot siirretään vaiheittain Teutorin kirjastosta uuteen Arcanumin kirjastoon. Ensimmäisenä siirretään yleiskokoelman kirjat, lehdet ja sarjat, jotka ovat poissa käytöstä 16.1.2023 alkaen. Kurssikirjat muutetaan myöhemmin Arcanumiin ja ne ovat ovat poissa käytöstä 14.2.2023 alkaen. Muutto vaikuttaa myös Teutorin kirjaston tiloihin, sillä kirjaston toinen kerros suljetaan muuton ajaksi. Lääketieteen aineistot ja kirjastopalvelut säilyvät Teutorissa ennallaan.  

Muuton vaikutukset lainaamiseen ja palauttamiseen 

  • Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen yleiset aineistot ovat poissa käytöstä 16.1.2023 alkaen. Aineistot ovat taas käytettävissä Arcanumin kirjastossa sen avautuessa maaliskuussa.  
  • Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen kurssikirjat ovat poissa käytöstä 14.2.2023 alkaen, ja ne ovat jälleen lainattavissa Arcanumin kirjastossa sen avautumisen jälkeen.   
  • Muuton aikana historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineistoja voi palauttaa normaalisti kaikkiin Turun yliopiston kampusalueen kirjastoihin. 
  • Historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen aineistovaraukset voi noutaa Arcanumin kirjastosta sen avautuessa. 

Muuton vaikutukset Teutorin kirjaston tiloihin ja aukioloaikoihin 

  • Teutorin kirjaston 1. kerros on avoinna ja lääketieteen aineistot ovat käytettävissä muuton aikana lähes normaalisti. Vain muuton loppuvaiheessa koko Teutorin kirjasto suljetaan 14.-20.2.2023.  
  • Teutorin kirjaston toinen kerros suljetaan 16.1.2023 alkaen muuton ajaksi, jolloin opiskelutilat ja kokoushuoneet ovat poissa käytöstä.  
  • Teutorin kirjastossa sijaitsevat verkkoarkisto- ja Kavi-arkistopääteet ovat poissa käytöstä 16.1.2023 alkaen. Ne siirretään Arcanumin kirjastoon ja ovat jälleen käytettävissä kirjaston avautuessa. Feeniks-kirjastossa sijaitsevat verkkoarkisto- ja Kavi-arkistopääteet ovat käytössä normaalisti.  
  • Muutosta aiheutuu melua ja läpikulkuliikennettä Teutorin kirjaston avoinna olevaan ensimmäiseen kerrokseen.  

Kielten aineistot pysyvät ennallaan ja ovat käytettävissä Feeniks-kirjastossa.   

Tiedotamme Arcanumin kirjaston avautumisesta tarkemmin alkuvuoden aikana.   

 

Päivitetty 30.1.2023 kurssikirjojen muuttoaikataululla. 

 

Luotu 11.01.2023 | Muokattu 30.01.2023