Tulevaisuusohjauksen opinnot avoimena yliopisto-opetuksena keväällä 2024

25.01.2024

Syksyllä suuren suosion saanut Tulevaisuusohjauksen opintokokonaisuus 15 op järjestetään uudestaan verkko-opintoina kevätlukukaudella 2024.  Voit hankkia ymmärrystä tulevaisuusajattelusta ja konkreettisia välineitä ohjaus- ja opetus- sekä kehittämistyöhön.

Tulevaisuusohjauksen opintokokonaisuuden lähtökohtana on tulevaisuudentutkimuksen soveltaminen ohjaukseen ja henkilökohtaisen tulevaisuusajattelun kehittyminen. Opinnot tarjoavat teoreettista ymmärrystä tulevaisuusajattelusta, tulevaisuudentutkimuksesta ja tulevaisuusohjauksesta. Lisäksi saat konkreettisia välineitä ohjaus- ja opetus- sekä kehittämistyöhön. 
 
Tulevaisuusohjauksen sisältöjä voi hyödyntää opetuksessa, ohjauksessa ja koulutuksessa kaikilla koulutusasteilla, järjestötyössä, henkilöstön kehittämisessä ja yrityksissä. Opintoihin on osallistunut vuosien varrella opoja, nuorisotyöntekijöitä, koulutussuunnitelijoita, opettajia eri koulutusasteilla, rehtoreita, organisaatioiden innovaatio- ja HR-asiantuntijoita sekä ihan vain tulevaisuusajattelusta yleisesti kiinnostuneita. 
 
Opintokokonaisuus 15 op järjestetään verkko-opintoina 4.3. - 22.12.2024. Lisäksi opintoihin sisältyy Turun yliopistossa pidettävä Future Camp -työpaja 27.9. ja toinen työpajapäivä 15.11. Lähiopetuspäiviin osallistuminen on mahdollista korvata tehtävillä.
 
Ilmoittautuminen opintoihin on käynnissä. Opintoihin valitaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Opintomaksu 150 euroa. 
 
Luotu 25.01.2024 | Muokattu 25.01.2024