Turun yliopiston keväälle 2021 suunniteltu tohtoripromootio siirtyy

07.12.2020

Turun yliopiston keväälle 2021 suunniteltu tohtoripromootio on päätetty siirtää yhä eteenpäin edelleen jatkuvan koronapandemian vuoksi. Promootion uusi ajankohta päätetään ja ilmoitetaan myöhemmin.

Turun yliopiston oli tarkoitus juhlia tohtoripromootiota osana 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa toukokuussa 2020. Koronapandemian vuoksi promootio siirrettiin ensin toukokuulta syyskuulle 2020 ja lopulta keväälle 2021.

Nyt myös ensi keväälle suunniteltu promootio on päätetty siirtää eteenpäin.

– Tulossa olevat rokotteet tuovat varmasti kevään aikana helpotusta koronavirustilanteeseen, mutta näin isoa satojen osallistujien tapahtumaa emme voi vielä ensi keväänä toteuttaa täysin turvallisesti. Yhteisöllisyyden kokemus on tässä perinteisessä akateemisessa juhlassa niin merkittävässä roolissa, ettemme halunneet luopua tästä muuttamalla tapahtuman virtuaaliseksi, promootiotoimikunnan puheenjohtaja professori Anne Kovalainen toteaa. 

Turun yliopisto jatkaa koronatilanteen seuraamista. Päätös tohtoripromootion uudesta ajankohdasta tehdään ja ilmoitetaan myöhemmin.  

Vuoden 2020 promootioon ilmoittautuneet tohtorit ovat etusijalla seuraavaan promootioon ilmoittautuessa.

Lisätietoja aikatauluista ja uudesta promootioon ilmoittautumisesta päivitetään promootion www-sivuille mahdollisimman pian. Aiemmin ilmoittautuneille promovendeille ilmoitetaan uusista aikatauluista myös henkilökohtaisesti. 

 

Lisätietoja

Luotu 07.12.2020 | Muokattu 30.09.2021