Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innostunut uusista teknologioista ja uudenlaisista materiaaleista
  • olet kiinnostunut ratkaisemaan käytännön ongelmia
  • haluat olla etujoukoissa ratkaisemassa ihmiskunnan suuria viheliäisiä ongelmia

Materiaalitekniikan koulutus antaa sinulle valmiudet valita ja kehittää materiaaleja eri käyttötarkoituksiin. Osaat ottaa huomioon materiaalien taloudelliset vaikutukset ja niiden vaikutukset ympäristölle sekä huomioida myös materiaalien kierrätettävyyden.

Turun yliopiston tekniikan koulutus antaa sinulle poikkeuksellisen vahvat liiketoimintaosaamisen taidot.

Materiaalitekniikan DI-koulutuksessa voit syksyllä 2020 syventyä uusien energiateknologioiden materiaaleihin ja terveysteknologiaan.

Diplomi-insinööritutkinnon suorittaneiden työllisyystilanne on maassamme hyvä, ja työpaikka valmistuneille on käytännössä varma. Materiaalitekniikan DI-koulutus antaa sinulle valmiudet työskennellä yhteiskunnan eri aloilla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja ajankohtaista materiaalitekniikan koulutusta, jossa hyödynnämme aidosti monitieteisen yliopiston vahvuuksia. Voit teknologian lisäksi yhdistää opintoihisi mitä tahansa muita opintoja Turun yliopiston laajasta tarjonnasta ja näin muovata tutkinnosta varmasti itsesi näköisen.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• Kehitysinsinööri