Promootioon ilmoittautuminen

Turun yliopiston kaikkien tiedekuntien tohtoripromootio järjestetään 26.-27.5.2022. Vuoden 2020 tohtoripromootioon ilmoittautuneet ovat etusijalla ilmoittautumisessa. Tammikuussa aukeaa ilmoittautuminen uusille tohtoreille.

Vuoden 2020 tohtoripromootioon ilmoittautuneita on lähestytty viikolla 45 sähköpostitse ja pyydetty vahvistamaan ilmoittautumisensa kevään 2022 promootioon. Jos etusijalla oleva ei vahvista ilmoittautumistaan 12.12.2021 mennessä, vapautuu hänen paikkansa automaattisesti uusille ilmoittautujille. Lomakkeella annettu ilmoitus on sitova emmekä lähesty paikkansa luovuttaneita uudestaan.

Jäljelle jäävät paikat (joita on rajoitetusti, ja jotka täytetään nopeusjärjestyksessä) täytetään 17.1. kaikille tohtoreille avautuvalla ilmoittautumisella. Ilmoittautuminen aukeaa tällä sivulla.

Ilmoittautuminen, hinnat ja lisätiedot

Ilmoittautuminen uusille tohtoreille (aukeaa 17.1.2022 klo 12.00)

Ilmoittautuminen tohtoripromootioon 2022 on päättynyt.

 

Ilmoittautumisohjeet

Luethan alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumiskaavakkeen täyttämistä:

  • Tohtorintutkinto tulee olla suoritettu ja hyväksytty tiedekunnassa 17.1.2022 mennessä.
  • Huomaathan, että tapahtumien ilmoittautuminen on sitova, eikä peruutus ole enää mahdollinen ilmoittautumisajan päätyttyä (peruutukset viimeistään 31.1.). Jos ilmoittaudut maksulliseen tapahtumaan ja peruutat ilmoittautumisesi ilmoittautumisajan sisällä, pidätetään peruutuksen yhteydessä 40 euron käsittelykulu per henkilö. 
  • Osallistuminen: promootioon osallistuville promootioaktiin sekä aktiharjoitukseen osallistuminen on pakollinen, mutta kaikkiin oheistapahtumiin ei tarvitse osallistua. Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä mihin tapahtumiin osallistut. Hinnat koko promootioon osallistumisesta sekä eri osatapahtumista näet ilmoittautumislomakkeelta. Voit osallistua yksin tai avecin kanssa. 
  • Harjoitukset: Promootioaktiin osallistuessasi sinun tulee osallistua aktiharjoituksiin.
  • Osallistumismaksut: tapahtumien hintatiedot ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella.
  • Matrikkeli: Ennen promootiota painetaan matrikkeli, joka sisältää kunniatohtorien ja promovendien eli promootioon osallistuvien tohtoreiden henkilötiedot sekä promootion ohjelman. Ilmoittautuessasi alla olevasta linkistä ilmoitat samalla tietosi matrikkeliin. Matrikkeli julkaistaan myös sähköisesti.
  • Matrikkelin valokuva: Ilmoittautumiskaavakkeessa pyydetään valokuvaa. Kuvan tulisi olla rintakuva, jossa kuvattavalla on katse kameraan. Kuvan pidempi sivu min. 1000 px. Valokuvan ei tulisi olla useita vuosia vanha. Voit toimittaa valokuvan myös myöhemmin, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Matrikkelissa ei ole pakko olla valokuvaa.

Huomioithan myös seuraavat:

  • Miekka ja hattu: Promootioon ei voi osallistua ilman hattua ja miekkaa. Molemmat tehdään käsityönä, joten tilaus kannattaa tehdä kun mahdollista. Voit myös lainata hatun ja miekan. Pidäthän kuitenkin huolen siitä, että hatussasi on tutkintoasi vastaava lyyra ja miekassa oikea embleemi. Lisää miekan ja hatun tilaamisesta promootion etusivulla.
  • Pukeutumisohjeet: promootion pukeutumisohjeet on kuvattu promootion etusivulla
  • Tilaisuuden valokuvaus: Promootion kaikki tilaisuudet valo- ja videokuvataan. Kuvat tallennetaan yliopiston mediapankkiin ja jaetaan promootion www-sivulla julkisen linkin kautta. Kuvia hyödynnetään lisäksi yliopiston tapahtumaa koskevissa uutisissa. Osallistumalla tapahtumaan annat luvan kuvien julkaisemiseen yliopiston medioissa. Jos toivot että kuviasi ei julkaista, niin otathan yhteyttä promootio@utu.fi.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ja käsitellään henkilötietoja. Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta promootio(at)utu.fi 

Osallistumismaksut

Päätapahtuma: Promootioakti perjantaina 27.5.2022

Promootioaktiin ja aktiharjoitukseen osallistumisesta ei peritä osallistumismaksua mikäli ilmoittaudut lisäksi maksullisiin oheistapahtumiin. Pelkkään promootioaktiin ja aktiharjoitukseen osallistuvalle osallistumismaksu on 50 eur.

Oheistapahtumat:

Torstaina 26.5. klo 18 Miekanhiojaiset 100 eur
Perjantaina 27.5. n klo 15.30 promootiojumalanpalvelus tai tunnustukseton tilaisuus (maksuton, jos ilmoittautuu miekanhiojaisiin tai illalliselle)
Perjantaina 27.5. klo 19 promootiopäivälliset ja jatkot Logomossa 150 eur