Promootioon ilmoittautuminen

Promootioon ilmoittautuminen on päättynyt 28.2.2020

Osallistuessasi tohtoripromootioon voit valita osallistutko pelkästään promootioaktiin vai koko promootion ohjelmaan.

Kaikkiin tilaisuuksiin voit tulla joko yksin tai avecin kanssa.

Ilmoittautuminen, hinnat ja lisätiedot

Ilmoittautuminen (päättynyt 28.2.2020)

Promootioon ilmoittautuminen on päättynyt helmikuussa. Promootioon ilmoittautuminen on sitova. Tutustuthan huolellisesti ilmoittautumisohjeisiin ja peruutusta koskeviin ehtoihin ennen ilmoittautumista.

 

 

Ilmoittautumisohjeet

Luethan alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumiskaavakkeen täyttämistä:

 • Tohtorintutkinto tulee olla suoritettu ja hyväksytty tiedekunnassa 28.2.2020 mennessä.
 • Promootion päätapahtumaan eli promootioaktiin ilmoittautuminen päättyy 28.2.2020 Oheistapahtumien viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2020.
 • Huomaathan, että tapahtumien ilmoittautuminen on sitova, eikä peruutus ole enää mahdollinen ilmoittautumisajan päätyttyä (promootioaktiin peruutukset viimeistään 28.2. muiden tapahtumien peruutukset viimeistään 31.3.). Jos ilmoittaudut maskulliseen tapahtumaan ja peruutat ilmoittautumisesi ilmoittautumisajan sisällä, pidätetään peruutuksen yhteydessä 20 euron käsittelykulu. 
 • Osallistuminen: promootioon osallistuville promootioaktiin sekä aktiharjoitukseen osallistuminen on pakollinen, mutta kaikkiin oheistapahtumiin ei tarvitse osallistua. Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä mihin tapahtumiin osallistut. Hinnat koko promootioon osallistumisesta sekä eri osatapahtumista näet ilmoittautumislomakkeelta. Voit osallistua yksin tai avecin kanssa. 
 • Harjoitukset: Promootioaktiin osallistuessasi sinun tulee osallistua aktiharjoituksiin. Lisäksi tanssiaisiin osallistuville on erilliset tanssiharjoitukset.
 • Osallistumismaksut: tapahtumien hintatiedot ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeella.
 • Matrikkeli: Ennen promootiota painetaan matrikkeli, joka sisältää kunniatohtorien ja promovendien eli promootioon osallistuvien tohtoreiden henkilötiedot sekä promootion ohjelman. Ilmoittautuessasi alla olevasta linkistä ilmoitat samalla tietosi matrikkeliin. 
 • Matrikkelin valokuva: Ilmoittautumiskaavakkeessa pyydetään valokuvaa. Kuvan tulisi olla rintakuva, jossa kuvattavalla on katse kameraan. Kuvan pidempi sivu min. 1000 px. Valokuvan ei tulisi olla useita vuosia vanha. Voit liittää valokuvan ilmoittautumislomakkeeseesi myös myöhemmin, kuitenkin viimeistään 28.2.2020. Matrikkelissa ei ole pakko olla valokuvaa.

Huomioithan myös seuraavat:

 • Miekka ja hattu: Promootioon ei voi osallistua ilman hattua ja miekkaa. Molemmat tehdään käsityönä, joten tilaus kannattaa tehdä viimeistään maaliskuussa. Voit myös lainata hatun ja miekan. Pidäthän kuitenkin huolen siitä, että hatussasi on tutkintoasi vastaava lyyra ja miekassa oikea embleemi. Lisää miekan ja hatun tilaamisesta promootion etusivulla
 • Pukeutumisohjeet: promootion pukeutumisohjeet on kuvattu promootion etusivulla
 • Tilaisuuden valokuvaus: Promootion kaikki tilaisuudet valo- ja videokuvataan. Kuvat tallennetaan yliopiston mediapankkiin ja jaetaan promootion www-sivulla julkisen linkin kautta. Kuvia hyödynnetään lisäksi yliopiston tapahtumaa koskevissa uutisissa. Osallistumalla tapahtumaan annat luvan kuvien julkaisemiseen yliopiston medioissa. Jos toivot että kuviasi ei julkaista, niin otathan yhteyttä promootio@utu.fi.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään ja käsitellään henkilötietoja. Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Lisätietoja voi kysyä osoitteesta promootio(at)utu.fi 

Osallistumismaksut

Päätapahtuma: Promootioakti perjantaina 29.5.2020

Promootioaktiin ja aktiharjoitukseen osallistumisesta ei peritä osallistumismaksua mikäli ilmoittaudut lisäksi maksullisiin oheistapahtumiin. Pelkkään promootioaktiin ja aktiharjoitukseen osallistuvalle osallistumismaksu on 50 eur.

Oheistapahtumat:

Torstaina 28.5. klo 19 Miekanhiojaiset 50 eur
Perjantaina 29.5. n klo 15.30 promootiojumalanpalvelus tai tunnustukseton tilaisuus (maksuton)
Perjantaina 29.5. klo 19 promootiopäivälliset Turun linnassa ja promootiotanssiaiset VPK-talolla 150 eur