Humanistisen tiedekunnan uudelle opiskelijalle


Sinut on valittu opiskelijaksi Turun yliopiston Humanistiseen tiedekuntaan. Onneksi olkoon!

Syksyllä 2023 opintonsa Turun kampuksella aloittavien uusien opiskelijoiden opinnot käynnistyvät 16.-18.8.2023 järjestettävillä orientaatiopäivillä. Orientaatiopäivien aikana tutustutaan yliopistoon, opiskeluun ja muihin opiskelijoihin.

Uusien opiskelijoiden tukena ovat myös omat opiskelijatuutorit. Tuutoreiden tehtävänä on tutustuttaa sinut muihin opiskelijoihin ja yliopistoon. Tuutoriryhmien tapaamiset jatkuvat viikolla 34. Samalla viikolla 34 on myös oppiaineiden info- ja tutustumistilaisuuksia sekä joitakin sivuainekokeita. Sivuaineista lisää alla.

Ensimmäinen opetusperiodi alkaa tiedekunnassamme maanantaina 28.8.2023.

Saat elokuun alussa meiltä sähköpostitse kirjeen, jossa kerrotaan orientaatiopäivien kulusta. Ohjelmatiedot päivitetään myös tälle sivulle kesän aikana.

Jos et jostakin syystä pysty osallistumaan orientaatiopäiviin, ota yhteyttä opintoneuvoja Maija Luotoseen tai Heli Paalumäkeen (opohum@utu.fi).
 

Opinto-opas ja sivuaineopinnot

Opintojen etenemisen, opintotuen saamisen ja tutkinnon suorittamisen kannalta on erittäin hyödyllistä tutustua etukäteen myös sivuaineiden tarjontaan Turun yliopistossa ja aloittaa mahdollisuuksien mukaan jonkin sivuaineen opiskelu jo ensimmäisenä opiskeluvuonna. Sivuaineista löydät lisätietoa mm. Turun yliopiston opinto-oppaasta.

Syksyn sivuainekokeiden aikataulut (linkki erilliselle verkkosivulle)

Turun yliopiston opinto-opas: https://opas.peppi.utu.fi/

Lisätietoa antavat Humanistisen tiedekunnan opintoneuvojat Maija Luotonen ja Heli Paalumäki (s-posti: opohum@utu.fi, puh. Maija +358 50 438 2899 ja Heli: +358 50 3461947)
 

Hyödyllistä materiaalia uusille opiskelijoille

Koostamme tälle sivulle erilaista opintoihin liittyvää sähköistä materiaalia kesän ja alkusyksyn 2023 aikana.

Opiskelijan tukipalvelut


Lämpimästi tervetuloa!