Humanistisen tiedekunnan uudelle opiskelijalle

Sinut on valittu opiskelijaksi Turun yliopiston humanistiseen tiedekuntaan. Onneksi olkoon!

Syksyllä 2022 opintonsa Turun kampuksella aloittavien uusien opiskelijoiden opinnot käynnistyvät keskiviikkona 17.8.2022 alkavalla orientaatiojaksolla. Johdantopäivien aikana tutustutaan yliopistoon, opiskeluun ja muihin opiskelijoihin.

Uusien opiskelijoiden tukena ovat myös omat opiskelijatuutorit. Tuutoreiden tehtävänä on tutustuttaa sinut muihin opiskelijoihin ja yliopistoon.

Ensimmäinen opetusperiodi alkaa maanantaina 29.8.2022.

Jos et jostakin syystä pysty osallistumaan johdantopäivään, ota yhteyttä opintoneuvoja Mauri Paloheimoon (hum-opo@utu.fi).

Mikäli olet tullut valituksi kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen tutkinto-ohjelmaan, opintosi järjestetään Porin kampuksella. Lisätietoa saat koulutusohjelman opintotoimistosta ktmt-info@utu.fi

 

Orientaatiopäivien aikataulut Turussa

(Päivitetään myöhemmin)

 

Hyödyllistä materiaalia uusille opiskelijoille

Koostamme tälle sivulle erilaista opintoihin liittyvää sähköistä materiaalia kesän 2022 aikana. Ohessa toistaiseksi vuoden 2021 materiaalia.

Tervehdykset

 

Opinto-opas ja sivuaineopinnot

Opintojen etenemisen, opintotuen saamisen ja tutkinnon suorittamisen kannalta on erittäin hyödyllistä tutustua etukäteen myös sivuaineiden tarjontaan Turun yliopistossa ja aloittaa mahdollisuuksien mukaan jonkin sivuaineen opiskelu jo ensimmäisenä opiskeluvuonna. Sivuaineista löydät lisätietoa mm. Turun yliopiston opinto-oppaasta.

Syksyn sivuainekokeiden aikataulut (linkki erilliselle verkkosivulle)

Turun yliopiston opinto-opas: https://opas.peppi.utu.fi/

 

Lisätietoa humanistisen tiedekunnan johdantojakson ohjelmasta antaa opintoneuvoja Mauri Paloheimo (s-posti: hum-opo@utu.fi, puh. 029 450 3938)