Humanistisen tiedekunnan uudelle opiskelijalle

Sinut on valittu opiskelijaksi Turun yliopiston humanistiseen tiedekuntaan. Onneksi olkoon!

Syksyllä 2021 opintonsa Turun kampuksella aloittavien uusien opiskelijoiden opinnot käynnistyvät keskiviikkona 18. elokuuta alkavalla johdantojaksolla. Johdantojakson (18.-27.8.) aikana tutustutaan yliopistoon, opiskeluun ja muihin opiskelijoihin ja henkilökuntaan.

Uusien opiskelijoiden tukena ovat myös omat opiskelijatuutorit. Tuutoreiden tehtävänä on tutustuttaa sinut muihin opiskelijoihin ja yliopistoon.

Ensimmäinen opetusperiodi alkaa maanantaina 30.8.2021.

Jos et jostakin syystä pysty osallistumaan johdantojaksolle, ota yhteyttä opintoneuvoja Mauri Paloheimoon (hum-info@utu.fi).

Mikäli olet tullut valituksi kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen tutkinto-ohjelmaan, orientaatiopäiväsi järjestetään Porin kampuksella. Lisätietoa ja aikataulut löytyvät koulutusohjelman omilta verkkosivuilta.

 

Orientaatiojakson 18.-27.8.2021 aikataulu Turussa

Keskiviikkona 18.8. tervetuloluennot ja tuutoriryhmien ensimmäiset tapaamiset

Torstaina 19.8. johdantojakson ohjelmassa on tuutoreiden suunnittelemaa ohjelmaa omissa
pienryhmissä.

Perjantaina 20.8. johdantojakson ohjelmassa on tuutorointia sekä opintoneuvojan tietoisku opiskelusta humanistisessa tiedekunnassa.

Johdantojakson ohjelma pdf-tiedostona.

 

Hyödyllistä materiaalia uusilla opiskelijoille:

 

Koostamme tälle sivulle erilaista opintoihin liittyvää sähköistä materiaalia elokuun 2021 aikana.

 

Opinto-opas ja sivuaineopinnot

Opintojen etenemisen, opintotuen saamisen ja tutkinnon suorittamisen kannalta on erittäin hyödyllistä tutustua etukäteen myös sivuaineiden tarjontaan Turun yliopistossa ja aloittaa mahdollisuuksien mukaan jonkin sivuaineen opiskelu jo ensimmäisenä opiskeluvuonna. Sivuaineista löydät lisätietoa mm. Turun yliopiston opinto-oppaasta.

Syksyn 2021 sivuainekokeiden aikataulut (linkki erilliselle verkkosivulle)

Turun yliopiston opinto-opas: https://opas.peppi.utu.fi/

 

Lisätietoa humanistisen tiedekunnan johdantojakson ohjelmasta antaa opintoneuvoja Mauri Paloheimo (s-posti: hum-info@utu.fi, puh. 029 450 3938)