Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen yhteystiedot
Postiosoite: Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, 20014 Turun yliopisto
Käyntiosoite: Medisiina, Kiinamyllynkatu 10 (Katso sijainti kartalla)
Vieras- ja lyhytaikaispysäköintiin suosittelemme Lemminkäisenkadun varrella, henkilöstön parkkitalon vieressä sijaitsevaa Tahkonaukiota.
Flavoria®-tutkimusravintola: Kiinamyllynkatu 10, Medisiina D
Johtaja ja varajohtaja
Henkilökunta
Tutkimusryhmät
- Probiootti-ryhmä / Seppo Salminen, seppo.salminen@utu.fi
- Maku ja terveys -ryhmä / Anu Hopia, anu.hopia@utu.fi
- Aistit ja ruoka -ryhmä / Mari Sandell, mari.sandell@utu.fi
- Varhainen ravitsemus ja terveys / Kirsi Laitinen, kirsi.laitinen@utu.fi
Vierailevat tutkijat
- Akihito Endo, erikoistutkija
- Maria Carmen Collado (IATA, Spain), mcolam(at)iata.csic.es
- Liliane Moraes (Federal University of Vicosa, Brazil)
Dosentit
- Sampo Lahtinen (Danisco/Dupont)
- Miguel Gueimonde (IPLA, Spain)
- Maria Carmen Collado (IATA, Spain)
- Arthur Ouwehand (Danisco/Dupont)
- Reetta Satokari (Helsingin yliopisto)
Muu henkilökunta
- Elina Wiik, taloussihteeri, eliwiik@utu.fi
- Elina Lehtimäki, henkilöstöasiantuntija, elina.lehtimaki@utu.fi
- Anne Rumpunen-Virtanen, toimistopalvelut, anruvi@utu.fi