Klinikkatoiminta ja KiVa Koulu

Osana yhteiskuntatieteellistä tiedekuntaa toimii kaksi klinikkaa, joiden asiakkaaksi haasteita omassa elämässään kokevat voivat hakeutua. KiVa Koulu on Turun yliopistossa kehitetty kiusaamisen vastainen toimenpideohjelma.

Moniammatillinen opetusklinikka on aitoon asiakastyöhön pohjautuva oppimis- ja opetusympäristö, joka keskittyy lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden tutkimukseen, neuvontaan ja kuntoutukseen.

Oppimisvaikeusklinikalle otetaan asiakkaiksi eri-ikäisiä henkilöitä, joilla on tavallista hankalampia oppimisvaikeuksia tai pulmia opiskelussa.

KiVa Koulu

KiVa Koulu® on Turun yliopistossa kehitetty kiusaamisen vastainen toimenpideohjelma. KiVan on tutkimuksissa todettu olevan yksi tehokkaimmin kiusaamista ehkäisevistä ohjelmista. Suomessa KiVa Koulu -ohjelmassa on mukana yli 900 koulua ja Suomen lisäksi ohjelma on käytössä useassa muussakin maassa.

Lue lisää KiVa Koulusta

Moniammatillinen opetusklinikka

Turun yliopiston Moniammatillinen opetusklinikka on aitoon asiakastyöhön pohjautuva oppimis- ja opetusympäristö, joka keskittyy lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden tutkimukseen, neuvontaan ja kuntoutukseen.

>> Lue lisää moniammatillisen klinikan toiminnasta ja palveluista

Oppimisvaikeusklinikka

Oppimistutkimuksen keskukseen (OTUK) osana toimivalle oppimisvaikeusklinikkalle otetaan asiakkaiksi eri-ikäisiä henkilöitä, joilla on tavallista hankalampia oppimisvaikeuksia tai pulmia opiskelussa. Kyseeseen voi tulla oppimisvaikeuksien diagnosointi ja/tai kuntoutus tai opiskelutilanteen yleisempi arviointi ja opiskelijan neuvonta. Pyrimme siihen, että asiakas ja hänen perheensä sekä opettajat ja keskuksen työntekijät tekevät yhteistyötä oppimisvaikeuden selvittämiseksi ja voittamiseksi.

>> Lue lisää klinikan toiminnasta, palveluista ja hinnoista.