Turun korkeakoulujen opiskelijoiden, johdon ja Turun kaupungin johdon Padel-turnaus järjestetään 30.8.

26.08.2022

Turun korkeakoulut ovat haastaneet Turun kaupungin johdon mukaan leikkimieliseen padel-turnaukseen. Tule mukaan kannustamaan!

Turnaus järjestetään Kupittaanpuiston Padel-kentillä (Hippoksentie 2, Turku) tiistaina 30.8.2022 klo 15.00 alkaen. 

Korkeakoulujen ja kaupungin välistä hyvää yhteistyötä kuvastavalla leikkimielisellä turnauksella juhlistetaan osaltaan paluuta kampuksille pitkän koronatauon jälkeen. Tapahtumalla halutaan myös nostaa esille liikunnan suotuisia hyvinvointivaikutuksia ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, joita sekä korkeakoulut että kaupunki tarjoavat. 

Turnauksessa padelia pelaavat Turun kaupungin johdon joukkue, Turun korkeakoulujen rehtoreiden joukkue sekä opiskelijakuntien edustajien joukkue.  

Rehtorijoukkueessa pelaavat: Örjan Andersson (Yrkeshögskolan Novia), Jukka Kola (Turun yliopisto), Mikael Lindfelt (Åbo Akademi) ja Vesa Taatila (Turun ammattikorkeakoulu).

Turun kaupungin johdon joukkueessa pelaavat: apulaispormestari Piia Elo, kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen, elinvoimajohtaja Niko Kyynäräinen ja talousjohtaja Valtteri Mikkola.

Opiskelijoiden joukkueessa on mukana osallistujia Turun yliopistosta, Åbo Akademista ja Turun ammattikorkeakoulusta. 

Turnauksen tuomaroinnin hoitaa CampusSport, joka tarjoaa monipuolisia ja edullisia liikuntapalveluita turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. 

Syksy Turussa jatkuu liikunnallisissa merkeissä, kun korkeakoululiikuntapalvelu CampusSportin syyskausi käynnistyy syyskuun alussa. CampusSportin monipuoliset ja edulliset liikuntapalvelut ovat kaikkien turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä. Myös Turun kaupunki tarjoaa liikuntapalveluita laajalla skaalalla. Opiskelijoiden on mahdollista ostaa opiskelijaranneke, jolla pääsee liikkumaan edullisesti kaupungin liikuntapaikkoihin. 

Otteluohjelma 30.8.2022
1. Rehtorit vs. Opiskelijat klo 15.00
2. Opiskelijat vs. Turun kaupungin johto klo 15.20
3. Turun kaupungin johto vs. Rehtorit klo 15.40
4. Finaali klo 16.00

Tule mukaan kannustamaan!

Lisätietoja CampusSportin liikuntapalveluista: 
liikuntasuunnittelija Maija Rihko, maija.rihko@campussport.fi, p. 050 598 5710

Lisätietoja turnauksen käytännön järjestelyistä: 
koordinaattori Anu Pellinen, anu.pellinen@turkuamk.fi p. 040 355 0351

TK
Kuva: IGfotojonas

Luotu 26.08.2022 | Muokattu 26.08.2022