Muutoskyvykäs yritys -verkkovalmennus alkaa tammikuussa 2022

16.06.2021

Kehitä yrityksesi muutosjoustavuutta maksuttomissa verkkovalmennuksissa! Muutoskyvykkyyttä vahvistavaan kehittämishankkeeseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikenkokoiset yritykset Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnista.

Mistä on kysymys?

Muutoskyvykäs yritys -kehittämishankkeen tavoitteena on parantaa yritysten ja yrittäjien kykyä menestyä muuttuvassa ja epävarmassa toimintaympäristössä. Yritystoiminnan ja yrittäjien uudistumiskykyä sekä työhyvinvointia kehitetään muutoskyvykkyyden arvioinnin sekä kohderyhmäkohtaisten ja valinnaisten valmennusmoduulien avulla. Valmennusten teemat löytyvät alla olevasta esitteestä ja tarkemmat sisällöt julkaistaan syyskuun 2021 alussa.

Verkossa toteutettava, modulaarisesti rakennettu valmennus sisältää uusinta tutkimustietoa muutoskyvykkyydestä sekä arjen työhön liittyviä kehittämistehtäviä. Osallistuminen on joustavaa työn ohessa.

Hankkeen toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun ja Brahea-keskuksen sekä Vaasan yliopiston asiantuntijat.

Miksi mukaan?

• Yritysjohto tai yrittäjä saa käyttöönsä digitaalisen Muutosjoustavuustutkan, jonka avulla saadaan tilannekuva muutoskyvykkyydestä.
  • Muutoskyky päivittyy aallon harjalle ja samalla työhyvinvointi vahvistuu.
  • Yritysjohto tai yrittäjä saa hankkeen kokeneilta asiantuntijoilta ja vertaisilta sparrausta kehittämistoimien toteuttamiseen.

Me kerromme lisää!

Projektipäällikkö Tiina Anttila