Asiasana: Centre for Collaborative Research (CCR)

Tämä sivu kokoaa asiasanaan liittyviä sisältöjä.

Kaupunkilaisten Linnanniemi -työpaja

Aika

16.5.2024 klo 17.00 - 19.00
Turun sataman ja Linnanniemen alueesta kehittyy uudenlainen kulttuurin ja historian keskus, jossa kaupunki ja meri kohtaavat. Alueen maamerkki, Turun linna, saa ympärilleen uudistetun Linnanpuiston, satamaan rakennetaan uusi laivaterminaali ja Historian ja tulevaisuuden museo ja rantaa avataan...

CCR uudistamassa akateemisten työympäristöjen kehittämistä

26.03.2024

"Etänä vai läsnä? - tuottavuutta ja hyvinvointia tukevat työympäristöt pandemian jälkeisessä ajassa" avaa uuden näkökulman akateemisten työympäristöjen tulevaisuuteen. Monitieteisen hankkeen tavoitteena on kehittää työkaluja käyttäjien mieltymysten ja työtehtävien tarpeiden yhdistämiseksi tilauudistusprosesseihin. Turun ja Tampereen yliopistojen yhteistyössä toteuttaman hankkeen rahoittavat Työsuojelurahasto, Suomen yliopistokiinteistöt Oy sekä toteuttajayliopistot.

Maritime@TSE -tapahtumassa vaihdettiin ajatuksia vihreästä kasvusta merenkulussa

21.03.2024

Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Maritime@TSE tutkimusalusta jatkoi helmikuun 28. päivänä merisektorille ajankohtaisten teemojen käsittelyä Maritime Green Growth – evaluating opportunities and bottlenecks -sidosryhmätapahtumassa. Tapahtuman tarkoituksena oli tuottaa esimerkkejä miten taloustieteellisessä tutkimusksessa voidaan mallintaa erilaisia päästöjen vähentävään teknologian käyttöönottoon liittyviä kehityskulkuja sekä millaisia mahdollisuuksia ja haasteita yritykset tunnistavat teeman ympäriltä.