Kansainvälisen johtamisen ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelma, kauppatieteiden maisteri (2 v)

Koulutus sopii sinulle, jos:

• olet innovatiivinen, vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen
  • olet kiinnostunut globaalista, vastuullisesta liiketoiminnasta ja liiketoiminnan uudistamisesta yrittäjämäisellä asenteella
  • haluat haastavalle kansainväliselle uralle asiantuntija- tai johtotehtäviin tai haaveilet omasta yrityksestä

Monialainen kauppatieteiden tutkinto yhdistää johtamisen, yrittäjyyden ja kansainvälisen liiketoiminnan. Koulutuksesta valmistut ketteräksi työelämän vaikuttajaksi jatkuvasti muuttuvaan globaaliin toimintaympäristöön, erilaisiin esimies- sekä asiantuntijatehtäviin.

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen, reippaan opiskeluilmapiirin sekä opiskeluympäristöksi luottavaisesti tulevaisuuteen katsovan yksikön sekä monitieteisen, yrittäjähenkisen Turun yliopiston.

Opinnoissa perehdytään sekä pienten että suurten yritysten kansainvälistymiseen. Saat valmiudet luoda ja johtaa yrittäjämäisiä toimintoja organisaation eri tasoilla.Valitset yhden kolmesta tutkinto-ohjelman erikoistumissuunnasta ensimmäisen opiskeluvuotesi aikana, kun olet ensin tutustunut eri oppiaineisiin niiden peruskursseilla. Erikoistumisssuunnaksi voit valita kansainvälisen liiketoiminnan, johtamisen ja organisoinnin tai yrittäjyyden.

Get inspired by future.
Meiltä saat tutkinnon, joka avaa ovia.

Koulutuksesta valmistuneiden uramahdollisuuksia:

• liiketoiminnan analyytikko tai kehittäjä
  • johdon analyytikko tai konsultti
  • organisaation kehittäjä
  • kansainvälisen markkinoinnin asiantuntija tai päällikkö
  • vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija tai päällikkö
  • henkilöstöasiantuntija tai -päällikkö
  • viennin asiantuntija tai päällikkö
  • tiimipäällikkö
  • yksityisyrittäjä, start-up:n vetäjä