Turun kliininen tohtoriohjelma (4 v)

Turun kliininen tohtoriohjelma (TKT) edistää korkealaatuista kliinistä tutkimusta ja tukee kliinisen lääketieteen sekä sille läheisten tieteenalojen tohtorikoulutusta sekä tutkimusta, joka kohdistuu monipuolisesti sairauksien syntyyn, diagnostiikkaan ja hoitoon mukaan lukien translationaalinen ja palvelujärjestelmiin kohdistuva tutkimus.

Lääketieteellinen perustutkinto ei ole edellytys, vaan monitieteelliseen tohtoriohjelmaan voi hakea muullakin pohjakoulutuksella (terveystiede, biotieteet, lääketieteellinen fysiikka, liikuntatiede, ravitsemustiede, psykologia jne.), jos tutkimusaihe liittyy lääketieteellisiin kysymyksiin tai niiden ratkaisussa käytettävien menetelmien kehittämiseen.

TKT:n tohtorikoulutettavat suorittavat tohtorintutkintoaan lääketieteellisessä, yhteiskuntatieteellisessä tai luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunnassa.

    Tohtorikoulutuksen opiskeluoikeushaku on auki kahdesti vuodessa - keväällä ja syksyllä. Syksyn haussa voi hakea myös määräaikaista tohtorikoulutettavan palkallista paikkaa.

    Lisätietoja hakuajoista

    Hae meille tohtorikoulutettavaksi!