Turun kliininen tohtoriohjelma (3-4 v)

Turun kliininen tohtoriohjelma (TKT) edistää korkealaatuista kliinistä tutkimusta ja tukee kliinisen lääketieteen sekä sille läheisten tieteenalojen tohtorikoulutusta sekä tutkimusta, joka kohdistuu monipuolisesti sairauksien syntyyn, diagnostiikkaan ja hoitoon mukaan lukien translationaalinen ja palvelujärjestelmiin kohdistuva tutkimus.

Lääketieteellinen perustutkinto ei ole edellytys, vaan monitieteelliseen tohtoriohjelmaan voi hakea muullakin pohjakoulutuksella (terveystiede, biotieteet, lääketieteellinen fysiikka, liikuntatiede, ravitsemustiede, psykologia jne.), jos tutkimusaihe liittyy lääketieteellisiin kysymyksiin tai niiden ratkaisussa käytettävien menetelmien kehittämiseen.

TKT:n väitöskirjatutkijat suorittavat tohtorintutkintoaan lääketieteellisessä, yhteiskuntatieteellisessä, matemaattis-luonnontieteellisessa tai teknillisessä tiedekunnassa tai Turun kauppakorkeakoulussa.

Tohtorikoulutuksen opiskeluoikeushaku on auki kahdesti vuodessa - keväällä ja syksyllä. Syksyn haussa voi hakea myös määräaikaista väitöskirjatutkijan palkallista paikkaa.

Lisätietoja hakuajoista

Hae meille väitöskirjatutkijaksi!