Opinto-ohjaajille

Tälle sivulle on koottu tietoa erityisesti toisen asteen opinto-ohjaajan tarpeisiin.

Opo-sähköpostilista

Jos haluat tietoa Turun yliopiston ajankohtaisista opiskelijavalinta-asioista, tule mukaan lukion opinto-ohjaajille tarkoitetulle sähköpostilistalle. Saat neljä kertaa lukuvuodessa ilmestyvän opotiedotteen sekä muita ajankohtaisia ilmoituksia suoraan omaan sähköpostiisi. Tietosuojailmoitus.

Tilaa uutiskirje

Oppaat ja hakulomake

Turun yliopistoon haetaan korkeakoulujen yhteishaussa ja erillisvalinnoissa sähköisellä hakulomakkeella. Lisätietoa sivulla: www.opintopolku.fi. Lisätietoa hakemisesta ja sähköinen valintaopas löytyy nettisivuiltamme.

Opiskelijalähettiläät

Lukioiden on mahdollista pyytää opiskelijalähettiläitä oppitunneille kertomaan eri koulutusvaihtoehdoista, opiskelijaelämästä ja vastaamaan lukiolaisten kysymyksiin. Lisätietoa lähettiläistä ja tilauslomake nettisivullamme.

Tutustumaan Turun yliopistoon

Turun yliopisto tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tutustua yliopiston monipuoliseen opintotarjontaan ja opiskeluun. Olet tervetullut lukiolaisten kanssa syksyisin järjestettävään ABI-päivään ja keväisin järjestettävään kakkosten päivään.

Yliopisto-opinnot lukiolaisille

Lukioiden opiskelijat voivat suorittaa lukuvuoden aikana toteutettavia yliopisto-opintoja osallistumalla tiedekuntien lukiolaisille avaamaan opintotarjontaan. Lisätietoa ja kurssitarjonta on koottu nettisivullemme.

Lisätietoja

Opintoasiainsuunnittelija  Tuike Mäntylä
s-posti etunimi.sukunimi@utu.fi
Puh. 050 568 1774