Opinto-ohjaajille

Tälle sivulle on koottu tietoa erityisesti toisen asteen opinto-ohjaajien tarpeisiin.

Uutiskirje

Jos haluat tietoa Turun yliopiston ajankohtaisista opiskelijavalinta-asioista, tule mukaan opinto-ohjaajille tarkoitetulle sähköpostilistalle. Saat neljä kertaa lukuvuodessa ilmestyvän tiedotteen sekä muita ajankohtaisia ilmoituksia sähköpostiisi. Uutiskirjeen tietosuojailmoitus.

Tilaa uutiskirje

Oppaat ja hakulomake

Turun yliopistoon haetaan korkeakoulujen yhteishaussa ja erillisvalinnoissa sähköisellä hakulomakkeella. Lisätietoa sivulla www.opintopolku.fi. Lisätietoa hakemisesta ja sähköinen valintaopas löytyy nettisivuiltamme.

Opiskelijalähettiläät

Lukioiden on mahdollista pyytää opiskelijalähettiläitä oppitunneille kertomaan eri koulutusvaihtoehdoista, opiskelijaelämästä ja vastaamaan lukiolaisten kysymyksiin. Lisätietoa lähettiläistä ja tilauslomake nettisivullamme.

Tutustumaan Turun yliopistoon

Turun yliopisto tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tutustua yliopiston monipuoliseen opintotarjontaan ja opiskeluun. Olet tervetullut lukiolaisten kanssa syksyisin järjestettävään Hakijan päivään - abeille ja kolmosille ja keväisin järjestettävään Hakijan päivään - kakkosille.

Yliopisto-opinnot lukiolaisille

Lukioiden opiskelijat voivat suorittaa lukuvuoden aikana toteutettavia yliopisto-opintoja osallistumalla tiedekuntien lukiolaisille avaamaan opintotarjontaan. Lisätietoa ja kurssitarjonta on koottu nettisivullemme.

Lisätietoja

Opintoasiainsuunnittelija  Tuike Mäntylä
s-posti etunimi.sukunimi@utu.fi
Puh. 050 568 1774