Poika reppuselässä, tapahtuman teemakuva

31.10. | Syksyn kiinnostavat rahoitushaut: teemoina vihreä murros & lasten ja nuorten hyvinvointi

Valmistaudu syksyn kiinnostaviin rahoitushakuihin ja tule mukaan Thematics TeamUp -sarjan jatkotilaisuuteen 31.10.2022. Tilaisuudessa jatketaan syyskuussa aloitettua ideointia syksyn STN- ja NordForsk-rahoitushauista, joiden teemoina ovat oikeudenmukainen vihreä murros sekä lasten ja nuorten hyvinvointi pandemian jälkeen. Uudet osallistujat ovat tervetulleita mukaan!

Turun yliopiston temaattiset kokonaisuudet Lapset, nuoret ja oppiminen sekä Luonnon monimuotoisuus ja kestävyys käynnistävät syyskuussa Thematics TeamUp-verkostoitumistilaisuuksien sarjan syksyn kiinnostaviin rahoitushakuihin liittyvällä tilaisuudella.

Jatkotilaisuus samasta aiheesta järjestetään maanantaina 31.10. klo 14-16 Luoma-projektitilassa (Arcanum, 1. krs). Tarkemmat tiedot tilaisuudesta päivitetään pian!
 

Ilmoittautuminen:

Tule mukaan tilaisuuteen kuulemaan lisää tulevista rahoitushauista, jakamaan ideoita ja tutustumaan samoista aihepiireistä kiinnostuneisiin tutkijoihin. Kaikki uudet osallistujat ovat erittäin tervetulleita mukaan jatkotilaisuuteen!

Kahvitarjoilua varten pyydämme tilaisuuteen ilmoittautumiset. Linkki ilmoittautumislomakkeelle päivitetään tälle sivulle myöhemmin.  

Tervetuloa!

 

Thematics TeamUp on vapaamuotoisten verkostoitumistilaisuuksien sarja eri teemoista kiinnostuneille tutkijoille ja yhteistyökumppaneille.Verkostoitumistilaisuuksien järjestäjinä toimivat Turun yliopiston kuusi temaattista kokonaisuutta.

Aikaisempi tilaisuus:

14.9. | Syksyn kiinnostavat rahoitushaut: teemoina vihreä murros & lasten ja nuorten hyvinvointi

Thematics TeamUp -sarjan ensimmäinen verkostoitumistapahtuma "Syksyn kiinnostavat rahoitushaut: teemoina vihreä murros & lasten ja nuorten hyvinvointi" järjestettiin 14.9.2022.

Tilaisuudessa keskusteltiin syksyn STN- ja NordForsk-rahoitushauista, joiden teemoina ovat oikeudenmukainen vihreä murros sekä lasten ja nuorten hyvinvointi pandemian jälkeen.

Tilaisuus järjestettiin keskiviikkona 14.9.2022 klo 14-16 Arcanumissa, Luoma-projektitilassa (1. krs).

Tutkimusrahoituksen asiantuntija Mia Lempiäinen-Avci esitteli tilaisuudessa tulevia STN- ja NordForsk-rahoitushakuja, ja koordinaattori Mia Ahokas innovaatiopalveluista kertoi Business Finlandin tarjoamasta rahoituksesta. Tämän jälkeen oli varattu aikaa verkostoitua ja jakaa ideoita. 

STN-rahoituksen teemana oikeudenmukainen vihreä murros

Strategisen tutkimuksen neuvosto (STN) avaa vuonna 2023 monivuotiset tutkimusohjelmat teemasta Oikeudenmukainen vihreä murros läpileikkaavana painopisteenä resilienssi.  Vihreä murros kysyy varsin kokonaisvaltaisia muutoksia, mikä korostaa oikeudenmukaisuuden merkitystä. Jotta voidaan turvata yhteiskunnan vakaus ja toimintakyky muuttuvissa olosuhteissa, on oleellista vahvistaa yksilöiden, yhteisöjen, instituutioiden ja yhteiskunnan valmiuksia sopeutua muutoksiin, toipua vastoinkäymisistä ja löytää uusia mahdollisuuksia.

NordForsk-rahoituksen teemana lasten ja nuorten hyvinvointi pandemian jälkeen

NordForsk avaa syyskuussa rahoitushaun ohjelmaan Welfare among Children and Young People in the Post-Pandemic Nordics.

Tulevan haun yleisenä tavoitteena on tukea ja kiihdyttää pohjoismaista korkeatasoista tutkimusta pandemian vaikutuksista lasten ja nuorten hyvinvointiin ja tukea tutkimuksen hyödyntämistä yhteiskunnassa.