Valintaperusteet ja hakuohjeet yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan tohtoriopintoihin

Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan jatkotutkintoja ovat valtiotieteiden, psykologian ja filosofian tohtorin tutkinto. Hakuajat tohtoriopintoihin ovat yhdenmukaiset Turun yliopiston tutkijakoulun (UTUGS) hakuaikojen kanssa. Haku on kaksi kertaa vuodessa: kevätlukukaudella ja syyslukukaudella.

Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan tohtorintutkinnon voi suorittaa kolmessa tohtoriohjelmassa, joiden kautta hakeminen tapahtuu.

Tohtoriohjelmiin hakeuduttaessa noudatetaan yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan valintaperusteita jatko-opintoihin, jotka löytyvät ohjelmien sivulta. Valintaperusteilla varmennetaan se, että tutkijanuralle saadaan valittua soveltuvia kyvykkäitä, motivoituneita, tutkimustyöhön ja jatko-opiskeluun sitoutuneita opiskelijoita. Tohtoriohjelmilla on myös omia ohjeita ja liitteitä, joten on tärkeää tutustua huolella hakuohjeisiin. Tohtoriohjelmat julkaisevat ennen jokaista hakua hakujulistuksen, josta löytyy tarkemmat tohtoriohjelmakohtaiset hakuohjeet. Hakuohjeet sekä hakuajat löytyvät tohtoriohjelmien sivuilta: