Kansainvälinen työn ja työelämän tutkimuksen WORK2021-konferenssi tarkastelee työtä kriisien jälkeen

11.08.2021

Monitieteinen, kansainvälinen WORK2021-konferenssi järjestetään viidettä kertaa teemalla Work beyond Crises. Konferenssi järjestetään virtuaalisella tapahtuma-alustalla kolmiosaisena konferenssisarjana elokuussa, lokakuussa ja joulukuussa 2021.

WORK2021-konferenssi kokoaa tutkijat, asiantuntijat ja päättäjät yhteen Suomen ainoana kansainvälisenä monitieteisenä työn ja työelämän konferenssina. Ohjelmassa on viimeisimpiin tutkimustuloksiin pohjautuvien esitysten lisäksi kansainvälisten huippututkijoiden keynote-puheenvuoroja. Konferenssiin on vahvistettu pääpuhujiksi sosiologian professori Juliet Schor Bostonin yliopistosta, innovaatiotutkimuksen professori Koen Frenken Utrechtin yliopistosta sekä tohtoritutkija, projektinjohtaja Funda Ustek-Spilda Oxfordin yliopistosta.

Konferenssin työryhmissä käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa digitalisaation ja covid-19-pandemian aiheuttamat muutokset työelämässä, teknologian vaikutukset hoitotyöhön, ilmastonmuutos, koulutus ja oppiminen työelämässä, digitaalinen yhteiskunta ja teknologia sekä robotiikka työelämässä. 

- Virtuaalikonferenssimme mahdollistavat työn, talouden ja työelämän tutkimuksen yhteisöön liittymisen mistä päin maailmaa tahansa. WORK-konferensseihin on muodostunut jo vakiintunut tutkijaryhmä, mutta iloksemme huomasimme, että virtuaalinen konferenssien sarja myös helpottaa monen osallistujan päätöstä osallistua: se on ajallisesti järkevämpää ja ympäristöystävällisempää kuin matkustaminen toiselle puolelle maapalloa, WORK2021-konferenssin johtaja, Turun yliopiston yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen professori Anne Kovalainen kertoo.

Konferenssiin odotetaan osallistujia yli 20 maasta ja yli 50 yliopistosta niin sosiologian, sosiaalipsykologian, kauppatieteiden, mutta myös kasvatustieteiden ja humanististen tieteiden alalta. Kaikki konferenssiin hyväksytyt abstraktit julkaistaan kolmiosaisena sähköisenä WORK2021-konferenssijulkaisuna.

WORK2021-konferenssin pääjärjestäjänä toimii monitieteinen Turun yliopiston työtieteiden verkosto TCLS Turku Centre for Labour Studies. Konferenssin suunnitteluun osallistuu myös vakiintunut kansainvälinen tieteellinen johtoryhmä puheenjohtaja Anne Kovalaisen johdolla.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleet osallistumaan konferenssiin.

WORK2021-KONFERENSSI

Mitä: Monitieteinen, kansainvälinen työn ja työelämän tutkimuksen konferenssi
Missä: Virtuaalisella tapahtuma-alustalla
Milloin: WORK I 18.-19.8.2021, WORK II 13.-14.10.2021 ja WORK III 8.-9.12.2021

> Lisätietoja ja ilmoittautuminen
> Tutustu konferenssin pääpuhujiin

Mahdollisuus ilmoittautua kolmeen, kahteen tai yhteen konferenssiin.
Ilmoittautumisen early bird -päivämäärät 15.7., 15.9. ja 15.11.

Seuraa konferenssia sosiaalisessa mediassa:

Luotu 11.08.2021 | Muokattu 11.08.2021