Turun normaalikoulu ja kansainvälinen koulu siirtyvät osittain etäopetukseen

30.10.2020

Varissuolla sijaitseva Turun normaalikoulu ja sen yhteydessä toimiva kansainvälinen koulu siirtyvät osittain etäopetukseen alueen koronatilanteen heikkenemisen vuoksi.  

Turun koronatilanne on viikon aikana tietyillä alueilla heikentynyt huomattavasti. Tartuntoja on ilmennyt erityisesti kouluissa, ja useita luokkia ja kokonaisia kouluja on jouduttu asettamaan karanteeniin. Tartuntoja on tällä viikolla todettu kouluissa kymmenkunta kappaletta.  

Turun kaupunginhallitus päätti 30.10.2020 järjestetyssä ylimääräisessä kokouksessa ennakoivista toimista tilanteen saamiseksi hallintaan. Päätöksen mukaisesti Varissuon ja Nummenpakan koulut siirtyvät osittain etäopetukseen. 

Myös Turun normaalikoulu ja sen yhteydessä toimiva kansainvälinen koulu on päätetty siirtää tilanteen vuoksi osittain etäopetukseen. Etäopetukseen siirtyvät luokat 4–9 sekä lukio maanantaista 2.11. alkaen. Etäopetukseen siirtyminen ei koske luokkia 1–3. Etäopetus päättyy 22.11.

Etäopetukseen siirtymisestä ja ruokailun järjestämisestä tiedotetaan tarkemmin koulujen oppilaita, huoltajia ja henkilökuntaa Wilman kautta.

Turun normaalikoulu on Turun yliopiston ylläpitämä harjoittelukoulu. 

Lisätietoja:
Turun normaalikoulun johtava rehtori Vesa Valkila
p. 0400 523 093
vesa.valkila@utu.fi

> Turun kaupunki: Turku siirtää oppilaita etäopetukseen koronatilanteen hillitsemiseksi Varissuolla ja Nummenpakalla

 

Uutista päivitettu 12.11.: Muutettu tieto etäopetuksen päättymispäivämäärästä. Uutisen julkaisuhetkellä päättymispäivämäärä oli 15.11.

Luotu 30.10.2020 | Muokattu 12.11.2020